Ersun Yanal: "Şu ana kadar 6 puanımız gasp edildi"

Allah belanı versin utanmaz herif! Ar damarı çatlamış lan bunların hiç utanmaları yok yaa!

Ya bunların takımını tutan ekmeğini yiyen suyunu içen niye mal olmak zorunda? Hayır abartısız %85 i ağır mal bunların, isviçreli bilim adamlarına araştırma konusu olurlar valla

hem şey yapıp hemde bağırmak terimine uyan bir zat sansürledim mecbur yoksa myc yerim anlayan anladı

beyler konu açtık ama millet ceza almaya başladı sakin olalım pls

Ersun Yanal: "Bugün baştan sona üstün bir oyun sergiledik"

Karşında bir rakip olmadığı sürece fizik kuralları gereği üstün oyun sergilemen gerekiyor zaten Ersun Hoca.

Daha Kasım ayında "Ben hakemleri değil oyunu konuşurum" diyen Ersun Yanal'a 3 ayda ne oldu ağzını kıriim ? :))) Bu döneklik irdelenmeli...:)

Alper kazanmak için her şeyi yaptıklarını söyledi. Gerçekten her adiliği yaptı. Kendi de biliyor.

bizim komşunun küçük bir çoçuğu vardı bize geldiklerinde hem bana vurmaya çalışır hemde anneeeeeee özgür abim beni dövüyorrrrrr diye bağırırdı bu midesiz ersunda aynı taktikten yapıyor:)

Ersuna deplasmandaki kötü gidişi sordu bir muhabir, Ersun son 4 maçta başımıza gelenleri siz herhalde bilmiyorsunuz el insaf diyor muhabire,nolmuş acaba son dört maçta, sivas maçında penaltın verilmedi eyvallah ta egemen hıyarı kendini attırmasa o maçı yine alabilirdin,bahane üretmeyi seviyorlar camia olarak

1 penaltısı verilmeyene 2 penaltı bedava kampanyasına katılım şartlarını öğrenebilir miyiz?

sizin serefinizi gasp etmisler, 6 puan gaspedilmis cok mu be ersun'cugum.

Biz bu Ersun'un ağzını yüzünü Arena'da çoğaltmazsak bize de yazıklar olsun.

Ne kadar utanmaz bir toplumda yaşıyoruz biz.

Geri
Üst Alt