Ersun Yanal: "Teknik direktörü olmayan Fenerbahçe bugün kazandı"

Erman Toroğlu: "Maçtan önce Emre Belözoğlu ile Ersun Yanal tartışıyor. Emre, 'Ben takım kaptanıyım, yedek soyunmam' diyor. Ersun Yanal hafta içinde istifa açıklaması yapacak" (A Spor)
al işte gecen seferki olayın aynısı. gecende volkanla emre yemişti bu herifi.
bi ihtimal de şöyle olabilir gerçi koç bunu istemiyor en basından beri takımda rezalet hazır ligde hiç bişey bitmemişken kendın bırk diye aba altından sopa göstermişte olabilir

beleşoğlanla alişe postayı koymuş gibi.

Danışıklı dövüş bu düşmeyelim.

Başka biri yapsa şu açıklamayı istifa derim ama Ersun yapınca trip atiyormus gibi geldi

Vizyoner başkanımız hemen futbolu bilen Alman bir hoca getirir.

ali koç "emre bel. de alırım oynatacak hocayı da"

Sizde yediniz mi bunu ?

Duygu sömürüsü yapıyor,taraftara yalaklanıyor aklı sıra hafta içi yapıcakmış yap lan hadi yarın. Ama yok bekleyecek Çarşambayı-Perşembeyi o ara bunların taraftarı twitterda tag açacak bizimle kal gibisinden falan filan sonra diyecekler istifadan döndü taraftar için fener için şu bu.

Hadi hadi geç yemezler,klasik fener algıları bunlar

Emre belöşoğlu ersuna gider yapmış vay be. k.O.Ç ersunla muhattap olmayıp emreyi saldirtıyor

İstifa açıklaması değil medyaya yapılan bir gönderme diyorlar. Ekmek çıkmaz.

Medyaya gönderme olsa hafta ici neyi açıklayacak evet medyaya laf caktim mi diyecek.bana kalırsa istifayı kasdetti ama istifa filan etmeyecek üstte bi arkadaşın dediği gibi fenerbahçe için kaldım havalarına girecek

Ulan biz şöyle baskın oyunu 3 yıldır içerdeki 3 maçta üst üste oynayamadık heriflerin derde bak. Bence giderse güzel olur, bu darmadağınık kadrodan kimse de daha iyi verimi alamaz. Bu kadroya bu topu oynatan hocadan kimse kolay kolay vazgeçmez ama kendisi gibi karıcı başkan zaten herifi en baştan beri istemediğinden fırsatını bulmuşken dehleyebilir, olmasa da en kötü araya kara kedi girer. Bu kadar birliktelik iyi değil, biraz takım içinde çözülmeleri lazım.

Geri
Üst Alt