Ersun Yanal Yeniden Fenerbahçe‘de İddiası (Yalanlandı)

Inşallah gelir çok samimiyim gerçekten gelmesini istiyorum.

Şu kerhanecinin balonu artık tamamrn patlasın da herkes rahatlasın. Bıktım artık şu Ersun güzellemelerinden.

Alt tarafı bir kere şampiyon oldu adam, Allah bilir Hamza bizde değik de Fener de üç kupa kaldırsaydı stada isminin falan verilmesini isterlerdi herhalde Allahın ezikleri.

sent via GSC

Inşallah gelir çok samimiyim gerçekten gelmesini istiyorum.

Şu kerhanecinin balonu artık tamamrn patlasın da herkes rahatlasın. Bıktım artık şu Ersun güzellemelerinden.

Alt tarafı bir kere şampiyon oldu adam, Allah bilir Hamza bizde değik de Fener de üç kupa kaldırsaydı stada isminin falan verilmesini isterlerdi herhalde Allahın ezikleri.

sent via GSC

Fb tarihinin en erken ve son şampiyonlukları.Ondan abartıyorlar.

Gelecek sezon basinda gelecegine simdi gelip kredisini yiyecek olmasi iyi bence

Fenerbahçe, Ersun Yanal'la anlaşma sağladı. (Milliyet) De Marke Sports on Twitter

Gelsin sıkıntı yok
Seneye biz daha iyi olacağız.

Bişey olmaz gelsin

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ali Koç ve comolli hiç sanmıyorum yerli hoca getirsin daha geçen gün yerli olmayacak dedi fakat gelsin bu herifin balon olduğuda oraya çıksın çok abarttilar bunu

Gelmesi iyi oldu. 2 sene daha gelmeseydi, fenerliler tarafından peygamber olarak ilan edilecekti.

gelsin, bi bok olmaz

fb taraftarin Ersun romantizmi de biter

Milliyet, 'Fenerbahçe, Ersun Yanal ile anlaştı' haberini "Fenerbahçe, Ersun Yanal ile ön görüşme gerçekleştirdi" olarak düzeltti.

Fb resmi siteden yalanladi haha
Civcivler kuduracak

Bunlarda ayri mal
Git yalvar sampaoliye zaten bu sene cope gitmis

Seneyede stressiz olusumunu tamamla

Joder!!

Cemoli varken yerli hoca almazlar zitlasir dururlar Ali Koç bu cemoli denen herife çok güveniyor beraber geldik beraber gideriz filan diyormuş

Geri
Üst Alt