Ersun Yanal, Yeniden Trabzonspor'da!

Uğur İz

GS
Yönetici
Administrator
Trabzonspor'un KAP'a bildirdiği açıklamada şöyle denildi:

"Profesyonel Futbol Takımımız Teknik Direktörlüğü konusunda Sayın Kazım Ersun Yanal ile görüşmelere başlanmıştır.

Kamuoyunun bilgisine duyurulur.

Saygılarımızla"

Trabzonspor da o kadar hoca değiştirdi ki sürekli hep aynı isimleri alıyorlar. Kullanmadıkları hoca kalmadı.

Yönetimlerini tebrik ederim.

Adamlara helal olsun, işte vizyon budur.

Kasarlandi ersun artık durmadan git gel o baskıyı tekrardan nasıl kaldirabilecek bakalim.

Muhtemelen Dursun Özbek Yönetiminin yapabileceğinin en iyisinden daha iyi bir teknik direktör seçimi oldu Trabzonspor adına.

Bunlarin iliskiside Tilki ile Kürkcü dükkani hikayesine döndü..

Ama vizyon buysa , su an getirdikleri ve vizyon kelimesine layik gorulen adami 1 degil 2 kez gonderdiklerine ne demeli ?

O yüzden zaten yönetimlerini tebrik ettim.

Önceki yönetimlerin yaptığı bunları bağlamaz.

O yüzden zaten yönetimlerini tebrik ettim.

Önceki yönetimlerin yaptığı bunları bağlamaz.

Bir yanim "kluplerde devamlilik esastir" dusuncesinde , digeri de senin dedigin "hatadan donmek" fikrinde .. karar veremedim

klup olarak sacma isler diyebiliriz gecmisten gelecege bakinca , ama mevcut yonetim adina mantikli ve dogru diyip baglayabiliriz

eski öğrencilerine sulan hocam

umut selçuk hakan balta

İş yapabilme potansiyeli olan bir adam vardı onu da kaptırdık ya lan :D Hüsran bir sezon daha bizi bekliyor gibi umarım yanılırım.

Bu adamin bu kadin olaylari olmasaydi cok daha iyi para kazanir ,fenerde bizde filan cok daha degisik noktalara gelebilirdi

Can Uz

renktaşım geçmiş olsun üzülme Abdullah hocamız var

İş yapabilme potansiyeli olan bir adam vardı onu da kaptırdık ya lan :D Hüsran bir sezon daha bizi bekliyor gibi umarım yanılırım.
Embesil dursun ve onun beceriksiz yönetimi başımızdan gitmediği müddetçe kim gelirse gelsin değişen bir şey olmaz yine hüsran dolu bir sezon yaşarız ki ben Ersun'a hiçbir zaman sıcak bakmadım bakmam da. İlla yerli gelecekse Abdullah Avcı gelsin o vakit.

Geri
Üst Alt