Ersun Yanal'dan Ali Koç'a Büyük Suçlama

Murat Saylak

Muhasip Üye
Yönetici
Süper Moderatör
Trabzon'daki kupa maçı sonrası fiilen Fenerbahçe'den ayrılan tecrübeli çalıştırıcı zor günler geçiren camiaya zarar vermemek adına basına demeç vermekten kaçınsa da duygularını yakın çevresinden gizleyemedi.

Ersun Yanal'dan Ali Koç'a büyük suçlama: Verilen sözler tutulmadı

Türkiye Gazetesi'nin haberine göre; Ersun Hoca'nın dostlarıyla yaptığı sohbet konuşmalarında yönetime sitem ettiği, özellikle Başkan Ali Koç'a kırgınlığını dile getirdiği öğrenildi. Kurulan kadronun planlanan hedefler için yeterli olmadığını vurgulayan Yanal, Ali Koç'un yüzüne karşı da bu ifadeleri kullandığının altını çizdi.

"VERİLEN SÖZLER TUTULMADI"

Kendisine yöneltilen eleştirilerden ziyade takımın içine düştüğü duruma üzülen Ersun Yanal dertleştiği dostlarına, "Bana verilen sözler tutulmadı. Mesele sadece sol bek olarak yazılıp çizildi. Ama çok daha fazlası var. Ne kanatlar ne stoperler yeterli. Onca stoper alındı ama hiçbirisi bizim ihtiyaçlarımızı karşılayacak isimler olmadı" yorumunu yaptı.

Çok zor şartlarda göreve geldiğini söyleyen Yanal, sportif direktör Damien Comolli'yle yaşadığı sıkıntıları da diline dolarken "Ben Fenerbahçe için elimden geleni yaptım. Yine de yaparım. Ancak mevcut şartlarda başarı söz konusu dahi olamazdı. Işığı göremedim. Daha fazla kalamazdım" dedi.

her hafta 2 saatlik komedi filmi ihtiyacımı karşılıyo bu fb başka da bi halta yaramaz

dunyanin en bos tdsi ayni trabzondaki gibi rezil olarak ayrildi orda da 2 ic saha macinda toplam 10 yiyerek dehlenmisti. defans fln hak getire herifin futbol anlayisi gazdan ve bam bamdan ibaret. gary de oynamayinca takke dustu

Dostları derken kaçı kadın kaçı erkekmiş bunların ve konuşurlarken üstlerinde kıyafet var mıymış?

Sadece merak

Madem öyle haddini bilecektin. gerçek dışı hedefler koymayacaktın, ukalaca konuşmayacaktın, nefret tohumlarına su serpmeyecektin. Şimdi çekil kabuğuna unuttur kendini belki iki üç sene sonra “usta teknik direktör” ünvanıyla yine yorumculuk yaparsın

Şöyle bir açıklamayı Fatih terim, Mustafa Denizli ve Şenol güneş gibi birden çok şampiyonluğu olan hocaların hiçbiri yapmıyor ersuna ne oluyor anlamış değilim.
gereksiz yere taraftara oynadi büyük takim muhabbeti vs.. taraftarlarida bir fatih terim yaratma derdinde iki tarafında işine geldi bu durum ama cok geçmeden hersey ortaya çıktı. aldığımız galibiyetle bunlari bok çukurunun içine attik

Yav ne gerek var bu tarz demeçlere hakemler mhk fetö cia de geç bu angutlar o dilden anlar

Elindeki kadronun farkında olsan o kadar uçuk konusmazdin iki maç iyi oynadigin dönemde hemen bir taraflarin kalkmisti ...

4 stoper aldırdın ki 2 tanesini özellikle sen istedin yat çocuğu :D

Geri
Üst Alt