Ersun Yanal'dan Ceza Yemesi Gereken Açıklamalar!

Yanal: Adaletin olduğu yerde kuralı bilmeyen birine “şerefsiz yakın mesafeden ele gelen topa penaltı verilmez kuralını nasıl bilmezsin” diyebilir miyiz?

ligden çekilin de bi kurtulalım rahat rahat lig izleyelim

Sevkler yarın açıklanacak, değil mi?

En az 3 maç almalı. Terim ile kıyaslayınca da bi 7-8 maç gideri var açıklamaların.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Bu söylem ceza almazsa o zaman sizin ben yapacağınız işi seveyim desem olur mu veya bu hakemi birileri para ile satın almış olabilir desem olur mu mesela diye diye alternatifler çoğaltılabilir gerçekten söylemek istediği her şeyi söyleyip söylememiş gibi davranabilirsin yani

karı profesörü ve goril kulaklı sevk edilmez edilirse en fazla para cezası alırlar.

Buna ceza vermezlerse Fatih Terim bu cümle kalıbını birebir kullanarak açıklama yapmalıdır.

Örneğin:

Adaletin olduğu bir yerde "şerefsiz bana organize kötülük dediğim için 10 maç ceza verdin de şerefsiz diyene nasıl ceza vermezsin" diyebilir miyiz?"

Bu "şerefsiz" kalıbı kullanılarak örnekler çoğaltılabilir. Buna emsalinden dolayı asla ceza veremeyecekleri için başkan, yönetim ve hocamız bunun üstüne gitmelidir.

Fatih Terim'i "organize kötülük" dediğinin ertesi günü tedbirli olarak disiplin kurula sevk eden ve 4 maç ceza veren TFF, hakemlere yayıncı kuruluş mikrofonlarından alenen ŞEREFSİZ diyen Ersun Yanal'ı 3 gündür disipline sevk etmedi. Bugünde sevk edilmezse resmi siteden açıklama yapılmalı.

Fatih Terim'i "organize kötülük" dediğinin ertesi günü tedbirli olarak disiplin kurula sevk eden ve 4 maç ceza veren TFF, hakemlere yayıncı kuruluş mikrofonlarından alenen ŞEREFSİZ diyen Ersun Yanal'ı 3 gündür disipline sevk etmedi. Bugünde sevk edilmezse resmi siteden açıklama yapılmalı.

Buna ceza verilmezse hoca bir dahakine “organize o.çocukluğu” tabirini kullanmalı. Demekki ceza almamak için ağır ifadeler kullanmak lazım.

Buna ceza verilmezse hoca bir dahakine “organize o.çocukluğu” tabirini kullanmalı. Demekki ceza almamak için ağır ifadeler kullanmak lazım.
Aslında üç sıra yukarıdaki mesajda yazdığım açıklamayı yapıp tarihe geçme fırsatı var bizimkilerin. Eğer Yanal ceza almazsa bu fırsatı kaçırmamamız lazım. Tam bir satranç hamlesi. Aynı açıklamayı sadece öznesini değiştirip patlatmalılar. Yüzyılın kapağı olur ve kurulların ceza verme ihtimalleri de olamayacağı için rezil olup kalacaklar. Bunu kulübe iletmek lazım.

Şöyle olabilir:

Cengiz: Adaletin olmadığı bir yerde kuralları uygulamayan birine “şerefsiz ben konuşunca anında en üstten cezayı veriyorsunuzda, o her maç sonu ağlayıp size hakaret edene ceza kurallarını nasıl işletmezsin” diyebilir miyiz?

Hâlâ isiplin kuruluna gönderilmedi mi bu kadın uzmanı şahıs

Geri
Üst Alt