Ersun Yanal’ı ‘Yıldırım’ Çarptı

Basarili bir Teknik Adam´i kisisel ego yüzünden göndermenin Aziz Yildirim vari bir hareket oldugunu bile kavrayamazlar. Tarih yeniden tekerrür ediyor, ve Aziz Yildirim basarili bir Teknik Adam ile sorunlar yasayip ezmeye kalkiyor... Tarz farkli olabilir, ama sonuc olarak Fenerbahce koca bir sezon kaybedebilir. Kötü bir baslangic ile Ersun yolcu olur.

Aziz Yildirim CL´de Ceyrek Final oynatmis Zico´ya bile bunlari yapiyordu. Karsilik veren Zico´nin kardesi vardi, sonra Aziz Yildirim ile Zico´nun kardesi yumruk yumruga bir birine girmisti soyunma odasinda.

herşeyi geçtim böyle bir durum da yakalamışsın rakibini bi şekilde üstüne bu konudan gidileceğine direk kanlarında olan bölücülük üzerinden kendi taraftarını ayrıştırıyorlar.

hani diyorlar ya sürekli ahkam kesiyorlar ya bizim taraftardan bir yol olmaz diye. hakikaten haklılar kendilerini gibi yobaz tipitipler yüzünden bir halt olmaz bizim taraftardan.

Ersun takmaz böyle şeyleri

sene başı sen bekle biz TD arıyalım bulamazsak seni alalım dediklerinde

1 ay kuzu kuzu beklemişti

Yine bazıları gelmiş konuyu Terim'e bağlamışlar.Cidden normal değilsiniz.Birisi de Fener'e postalıyormuş Terimcileri.Andavallar.

Ben de Ersun Yanal ile konuşarak aldığını duydum bu kararı..

Adam dikatatör,futbol faşisti bir herif ama Ersun Yanal da bunu bilerek gelmiştir herhalde fb'ye..Fb'ye gelecek td. bunu bilerek gelmeli. Fenerbahçe Cumhuriyeti(!) denen olguda teknik direktörün söz hakkı azdır...

Bu zamanda td. arayışına girmez fb. 4. yıldız için zaten Aziz her türlü pisliği ve tehdidi yapmaya hazır. İzinleri iptal ederek takımdan başlamış faşistliğe...

Ersun ADAM olsa istifa eder.

bu ersun nasıl şampiyon oldu inanamıyorum Allah belanı vermesin mancini deplasman düşmanı neyseki gitti prandelliyi izlesinde hocalık öğrensin bu yıl..

99'da Terim'in kapısında yatmıştı.Aziz ve Fener ki Terim gitmemişti. Buradakileri bir çoğu ya süt içiyor yada mama yiyor yada ne bileyim yeni yeni pipisi kalkıyordu. Kalkmış Terim'e utanmadan laf söyleyebiliyor yazık sizlere.

Geri
Üst Alt