Ersun Yanal’ı ‘Yıldırım’ Çarptı

Terim fenere yol yapıyor. Prensi ardayı da alır gider artık!!!

Öyle olması için dua ediyosun yoksa konunun o ikisiyle alakası yok

Eğer hayallerin gerçekleşirse bi paket kına göndereceğim sana

Terim fenere yol yapıyormuş hahhaah he ersuna karıları terim ayarlamış

Yine yeni yeniden: Azizin çiftliği

Ayrıca Diego'yu Ersun Yanal'ın istediğini sanmıyorum.

Yine yeni yeniden: Azizin çiftliği

Ayrıca Diego'yu Ersun Yanal'ın istediğini sanmıyorum.

Aynen . Zaten azizin transferi o . Hatta ersun basın toplantısında öğrenmişti . Ersun yanalın sisteminde yeri yok diegonun . Ama alexi unutturmak , taraftarın ısrarla 10 numara istemesi sonucu aldı . Son ayları zaten . UEFA kişilere ceza verince ne halt yiyecekler merak ediyorum :)

Fenerist @Feneristcom · 4 sa.

Vergi affı konusunda aleyhlerinde meydana gelen değişikliği önceden bilen G.Saray gündemi değiştirmek için A.Yıldırım-Yanal krizini uydurdu!

Fenerist @Feneristcom · 5 sa.

Aziz Yıldırım - Ersun Yanal arasındaki uydurma krizin GS medyası tarafından neden çıkarıldığı böylelikle anlaşılmış oldu!

:asd:

Sapık bunlar ya cidden normal değil şu kafa yani ilerde başlarına iş açacak.

Ruhani düşman yaratmakta bunların üstüne yok. Devamlı bahaneler üreten ya başarısızdır ya da deli. Bunlar hem başarısız hem de deli.

Hem de şikeci :D

Fener turk futbol tarihinin en buyuk sikesini gecen sezon yapti kimsenin haberi yok.

Haha, kolay kolay gülen bir insan degilim. Ama bu basligi okudugumun her defasinda bir gülme geliyor kalbimin derinlerden disariya yansiyan. "Ersun Yanali Yildirim" carpti :D

aysal nasıl terimi ilk kötü sonuçta kovduysa aynısı ersuna olacak istemediği net belli süper kupayı alalım ertesi gün kovulur

Geri
Üst Alt