- 18 Temmuz 2009
- 81.749
- 238.715
- 5.093
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ne güzel siciller bunlar; biri fuhuşçu diğeri işçi düşmanı
lan senin hesabini antudan biri mi caldisimdi dalga geciyorsunuz ama tt arenada gelir 3 puani alir gider sonra ersuna bile 3 puan verdik olur
rakiplerle dalga gectigimiz sürece bizden bir sey olmaz.
seviyemizin fbjk seviyesine inmemesi gerektigini düsünüyorum. bu mallarin her puan kaybinda gülüyoruz ediyoruz ama biz de bir arpa boy yol gidemiyoruz. kendi isimize bakmamiz lazim.lan senin hesabini antudan biri mi caldi
Nkfvgsseviyemizin fbjk seviyesine inmemesi gerektigini düsünüyorum. bu mallarin her puan kaybinda gülüyoruz ediyoruz ama biz de bir arpa boy yol gidemiyoruz. kendi isimize bakmamiz lazim.
emre belozoglunun sicilini takip ediyormusunuz dedim beni engelledi 12 numara org. ulan gitti eglencemseviyemizin fbjk seviyesine inmemesi gerektigini düsünüyorum. bu mallarin her puan kaybinda gülüyoruz ediyoruz ama biz de bir arpa boy yol gidemiyoruz. kendi isimize bakmamiz lazim.

feto imami emre kirmizi cizgileriymis demekkiemre belozoglunun sicilini takip ediyormusunuz dedim beni engelledi 12 numara org. ulan gitti eglencem![]()

aziz basganimin bir bacagi kisaydi ama mert adamdi. sinsilik bilmezdi. simdi amigo kocla ugrasiyoruzAziz Yildirim iste böyle namussuzluklara izin vermediği için beğenilmedi.
Samandira ovasi
Fuhuş yuvasi
aziz basganimin bir bacagi kisaydi ama mert adamdi. sinsilik bilmezdi. simdi amigo kocla ugrasiyoruz