Ersun Yanal'ın Teknolojik Devrimi Meyvelerini Veriyor!

Ersun ile alakası yok
Tamamiyle bizimle alakalı.
Biz lige hızlı girseydik bunlar psikolojik olarak biteceklerdi.

2009dan beri her gittigi yerde ayni haber. Neyseki hersey tıkırında gidiyor 13. Haftadan sonra puan alamaz bunlar muhtemelen 16.hafta falan kovulur

funny-shaped-vegetables-fruits-4.jpg

funny-shaped-vegetables-fruits-13.jpg

son zamanlarda forumda fener güzellemeleri yapılan ve galatasarın da yaptıgı her eyleme eleştirigetirilen başlıklar açılıyor garip ve komik bir durum var bence bu başlıkları açanlarla ilgili forum yönetimi bi araştırma yapması lazım önune gelen foruma üye olmasının sonuçları gibi geliyor bana

Enteresan olan onların forumunda da bizim taraftarlar var gibi,kolaylıkla anlaşılıyor,asıl anlamadığım herkes kendi forumunda takılsa (okumayı dışında tutuyorum)ortalık güllük gulistanlik olacak. Standart her Türk vatandaşı gibi başarılı olanı aşağı çekmektense onu geçmeye çalışsak cok daha başarılı olacağız ülkece ama genlerimizde yok.
Edit:Ersunu başarılı bulmuyorum.

Yav savunmadan Muriç'e şişiriyorlar, herif de Allah vergisi yeteneğiyle sağa sola topu dağıtıyor işte. Muriç'in ayağı kayıp 2 hafta takımdan uzak kalsın bakayım ne oluyor bu analizler o zaman. Ersun'u sadece bildiği oyunu oynatma çabasından dolayı takdir ediyorum da şu herife iyi taktisyen filan demek işini hakkıyla yapan adamlara küfür olur. Gerçi bu yalak gazeteciler ilk golü yiyene kadar 9 adam kendi yarı sahasında bekleyen Aykut'u da Mourinho'yla kıyaslayıp Marsilya'ya filan yolluyorlardı, o yüzden çok şaşırmıyorum.

Yav savunmadan Muriç'e şişiriyorlar, herif de Allah vergisi yeteneğiyle sağa sola topu dağıtıyor işte. Muriç'in ayağı kayıp 2 hafta takımdan uzak kalsın bakayım ne oluyor bu analizler o zaman. Ersun'u sadece bildiği oyunu oynatma çabasından dolayı takdir ediyorum da şu herife iyi taktisyen filan demek işini hakkıyla yapan adamlara küfür olur. Gerçi bu yalak gazeteciler ilk golü yiyene kadar 9 adam kendi yarı sahasında bekleyen Aykut'u da Mourinho'yla kıyaslayıp Marsilya'ya filan yolluyorlardı, o yüzden çok şaşırmıyorum.
Hahah önde baskı + at Vedat'a. Hakkaten taktikleri bu.

Hahah önde baskı + at Vedat'a. Hakkaten taktikleri bu.

Ve doğrusu bu abi. Bu ülke futbolunda Dortmund-Ajax-Lyon gibi ayağa çıkacak takım kuracak, top yarı sahayı geçene kadar yarı sahada 6-7 adamla pas istasyonu oluşturup, karşı yarı sahada yine aynı 6-7 adamla hücum organizasyonunu başlatacak teknik adam yok. Yarı sahadan topu en verimli çıkartan takım Avcı'nın Başak'ıydı ama onların da rakip sahada Avcı'nın hücum oyunu kısıtlılığından ne yapacaklarını bilemediklerin skorları kısır kalıyordu. Bizim takım misal bu pas oyunuyla kafayı bozup sistemi de en verimsiz şekilde uyguladığı için biz Fatih hocanın 2011-12, 12-13 takımları gibi dara düştüğümüz maçlarda oyunu rakip kaleye yıkamıyor, geri düştüğümüz her deplasmanda puan bırakıyoruz. Fener de bu sistemin tek önemli noktası Vedat. Bir de Emre'nin savunma arkasına atacağı toplar dışında sürprizleri yok. Vedat tüm sezon sağlıklı kalabilirse Fener Başak maçındaki gibi çok maçı çevirip sinir bozar, hele de Kadıköy'de.

Bizse oynayamadığımız sistemde ısrar yüzünden şampiyonluk maçını 10 hafta önce düşen Akhisar'a karşı Mitroglou'nun şans golüyle kazanabiliyoruz. En çok üzüldüğüm ise aynı Fatih Terim'in başında olduğu Galatasaray çok değil, bundan 8 yıl önce Baytar-Çolak-Balta-Semih ve hatta Aydınlı kadrosuyla kendi sahasında Fener'in kalesine 28 şut çekip dünyanın en şanssız mağlubiyetini 2-1'le alıyordu. Ama ben o şekilde top oynayıp Arena'da bir sezonda 3 mağlubiyet gören Galatasaray'ı, şu 2 yıldır iç sahada namağlup Galatasaray'a 2-3 kere tercih ederim. Bu yüzden de ne oyuncu kalitesi, ne teknik yeterlilik, sadece haddini bilerek, oynatabileceği oyunu oynattığı için teşvikçi Ersun'u takdir ediyorum ve sadece bu nedenle bu sezonun en büyük şampiyonluk adayı olduklarını düşünüyorum. En azından efsanemiz gibi hülyalara dalıp Zanka, Dirar, Ozan, Garry, Vedat'tan pas takımı çıkarmaya uğraşmıyor.

Sokayım teknolojisine. Bu adamı son 10 yıldır sadece teknoloji diye övüyorlar. Ulan herkes kullanıyor artık bunları

İki galibiyet aldı çoşmaya başladılar. Sezon bitsin-bitirebilirse tabii- görürüz devrimi...

Geri
Üst Alt