- 1 Şubat 2009
- 24.793
- 24.953
- 3.048
Beni niye banlıyon, avatarımda Ersun mu varseni önden göndereyim gelirim ben rahat ol
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beni niye banlıyon, avatarımda Ersun mu varseni önden göndereyim gelirim ben rahat ol
+ilk hafta olmayan penaltı ve ofsayt golü veren hakemi unutmayalımVisca maçı satmış gibi o posisyonlarda saçmalamsaydı Programm buglı diye haber olurdu herhalde
Hahah önde baskı + at Vedat'a. Hakkaten taktikleri bu.Yav savunmadan Muriç'e şişiriyorlar, herif de Allah vergisi yeteneğiyle sağa sola topu dağıtıyor işte. Muriç'in ayağı kayıp 2 hafta takımdan uzak kalsın bakayım ne oluyor bu analizler o zaman. Ersun'u sadece bildiği oyunu oynatma çabasından dolayı takdir ediyorum da şu herife iyi taktisyen filan demek işini hakkıyla yapan adamlara küfür olur. Gerçi bu yalak gazeteciler ilk golü yiyene kadar 9 adam kendi yarı sahasında bekleyen Aykut'u da Mourinho'yla kıyaslayıp Marsilya'ya filan yolluyorlardı, o yüzden çok şaşırmıyorum.
Hahah önde baskı + at Vedat'a. Hakkaten taktikleri bu.