ertan saban

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
makedonya devlet konservatuvarı tiyatro bölümünden mezun oldu. uzun yıllar kardeşi erman saban ve luran ahmeti ile birlikte makedonya türk tiyatrosu'nda çeşitli oyunlarda sahneye çıktı. türkiye'ye gelerek oyunculuğa başladı.

sultan makamı, sağır oda, savcının karısı, elveda rumeli, sakarya fırat, kurtlar vadisi pusu, mutlu ol yeter adlı dizilerde ve gölgesizler, başka semtin çocukları ve limonata adlı sinema filmlerinde rol aldı. günümüzde ise, show tv'de yayımlanan 'gelsin hayat bildiği gibi' adlı dizide rol almaktadır. saban, 3 haziran 2016 günü oyuncu ebru özkan'la evlendi.

2007 yılında malt grubunun deprem adlı şarkısının klibinde demet evgar ile beraber oynamıştır.

fanatik bir beşiktaşlıdır.

tam şaban tipli

partneride torreiranın eski manıtası fanatik gsli

Boş işler. Küfür Türkiye'deki futbol ikliminde ekmek su gibi o yüzden ünlü diye adam muaf olmuyor haliyle sanki hangimiz sövmüyoruz 100 taraftardan 1'i belki sövmez rakip takıma veya kendi oyuncusuna.

Bu kim la??? Kim izliyor bunun oynadigi dizileri. Ismimn tipini ilk defa okudum gördüm

Çok kolayı var sosyal medyadan YouTube instagram yorum bombardımanına tutuyorsun.
Sonra kıvırıyor özür falan diliyor bu sefer daha da işi abartarak aşağılayıp omurgasız olduğunu belirtiyorsun.
Bu arada ortalık yerde o.ç Beşiktaş yada Fener demiyorum demem de.

antin kuntin dizilerin oyuncusu değil mi bu?

B.ktan dizilerimizin b.ktan oyunculari. Bu küfür etse ne olur bize her hangi bir bjk linin küfüründen farksız benim için. Şu gereksiz dizi oyuncularini ünlü sayıp tanıyanların kafa yapisinida anlamıyorum şu adam tanıyıp beyninde yer etmesi israf. Takmayın boşuna adam yerine koymaya değmez yani.

Şöyle davarların niye konusunu açıyorsunuz ki.

Çok Güzel Hareketler Bunlar programı ile ün kazanan ve birçok filmde rol alan ünlü isim Şahin Irmak, Ertan Saban’a küfür ederek tepki gösterdi. Saban’ın görüntüsünü paylaşan Irmak paylaşımına "Sevinmeyi bilmeyen bir y..şak" notunu düştü.

şahin

Odatv.com

YAVŞAK DEMİŞ
BRAWO ŞAHİN IRMAK

abartılacak şeyler değil bence ya. kanal baskısından özür dilemiştir. onu bu teknoloji çağında duyulabileceğini düşünemeyecek kadar gerzek olmamalı herhalde. eğer düşünüp yapıyorsa özür niye diliyorsun.

Geri
Üst Alt