Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
10 milyona eren gibi 20 tane herif bulursun, tamam yetenek fukaraları da o kadar da değil. Yakındır menajer önerileri damlar 5-10 güne. Erenden daha kalitelisini indirirsin 1 milyona falan.Ben bu almandan umudumu kaybettim. Vasat Eren'i ben de sevmiyom ama bu beceriksizlerden daha iyisini bulmasini bekleyem3zsin.
Bunu biz geçen sene istemiştik heralde haber çıkmıştır eğer hocanın aklında varsa bir şekilde aldırmak için çabalarKöhn satılıp bu arkadaş transfer edilebilir..Tabi ne kadar istenir bilmiyorum ama bu sezon olmasada gelecek sezon büyük bir transfer yapacaktır kendisi
![]()
Patrick Dorgu - Piyasa değeri gelişimi
Bu sayfada, Manchester United oyuncusu Patrick Dorgu kariyeri boyunca piyasa değeri gelişimi yer alır.www.transfermarkt.com.tr
yapıcı - top alan ve oyunu işleyen 8 ile beraber herkesin performansı artacaktır.tam kadroyla gormek istiyorum
yerine de birini alabilecegimizi sanmiyorum en azindan elimizde patlayacak bir oyuncu degil kohnyapıcı - top alan ve oyunu işleyen 8 ile beraber herkesin performansı artacaktır.
o şekidle görmeden kimseden umut kesmem kısa sürede.
öyle de olmazsa zaten umut kesilir - satılabilir.
Sen, ben buluruz, elinden tutar getiririz de bu gerizekali yoneticiler onu bulamazlar, bulmak icin de ugrasamazlar diye 10 milyon dedim.10 milyona eren gibi 20 tane herif bulursun, tamam yetenek fukaraları da o kadar da değil. Yakındır menajer önerileri damlar 5-10 güne. Erenden daha kalitelisini indirirsin 1 milyona falan.
Ney? Eren elmaliya 10m euro mu verelimLan sat gitsin. Koy ustune iki milyon daha ver Trabzon'a, her ne kadar cok begenmesem de Eren'i al gel. Hayret bi sey. Sanki Trabzon hayir diyecek.
Biz vermiycez Cenk ile is bilmez Ibo verecekNey? Eren elmaliya 10m euro mu verelim
Baya bi sacmaladin rts kusura bakmaBiz vermiycez Cenk ile is bilmez Ibo verecek
10 milyon Euro'ya eren'i mi alalım ? O kazmaya 1 milyon'dan fazlası zarar.Lan sat gitsin. Koy ustune iki milyon daha ver Trabzon'a, her ne kadar cok begenmesem de Eren'i al gel. Hayret bi sey. Sanki Trabzon hayir diyecek.
Yahu ben de vermem o parayi o kazmaya da sag beke 9 veren bu bitirim ikilinin daha ucuza daha iyisini bulacagina inaniypr musun? Menajerlerden once davranip yardimci olalim dedik bi dayak yemedigimiz kaldi.Baya bi sacmaladin rts kusura bakma
Velevki satildi köhn, jelerti sola cekip 1 sag bek daha alinir ayni paraya
Eren 2.5m etmez
Lan sat gitsin. Koy ustune iki milyon daha ver Trabzon'a, her ne kadar cok begenmesem de Eren'i al gel. Hayret bi sey. Sanki Trabzon hayir diyecek.