Ertan Süzgün: "Derrick Köhn için 8 milyon Euro teklif kabul edilmedi"

10-11 verilirse satılmalı,bu çocuk sol bek değil, daha doğrusu 4lu savunma beki değil.Hiç agresif değil, rakibe sürekli uzak.

Ben bu almandan umudumu kaybettim. Vasat Eren'i ben de sevmiyom ama bu beceriksizlerden daha iyisini bulmasini bekleyem3zsin.
10 milyona eren gibi 20 tane herif bulursun, tamam yetenek fukaraları da o kadar da değil. Yakındır menajer önerileri damlar 5-10 güne. Erenden daha kalitelisini indirirsin 1 milyona falan.

2 aydır muhabirlere laf atıyoruz ...

hemen "çöp" e vurduğunuz adam olunca nasıl %100 doğrudur şekliyle yaklaşıyor taraftar hayret yav.

Köhn satılıp bu arkadaş transfer edilebilir..Tabi ne kadar istenir bilmiyorum ama bu sezon olmasada gelecek sezon büyük bir transfer yapacaktır kendisi

Bunu biz geçen sene istemiştik heralde haber çıkmıştır eğer hocanın aklında varsa bir şekilde aldırmak için çabalar

tam kadroyla gormek istiyorum
yapıcı - top alan ve oyunu işleyen 8 ile beraber herkesin performansı artacaktır.

o şekidle görmeden kimseden umut kesmem kısa sürede.

öyle de olmazsa zaten umut kesilir - satılabilir.

yapıcı - top alan ve oyunu işleyen 8 ile beraber herkesin performansı artacaktır.

o şekidle görmeden kimseden umut kesmem kısa sürede.

öyle de olmazsa zaten umut kesilir - satılabilir.
yerine de birini alabilecegimizi sanmiyorum en azindan elimizde patlayacak bir oyuncu degil kohn

10 milyona eren gibi 20 tane herif bulursun, tamam yetenek fukaraları da o kadar da değil. Yakındır menajer önerileri damlar 5-10 güne. Erenden daha kalitelisini indirirsin 1 milyona falan.
Sen, ben buluruz, elinden tutar getiririz de bu gerizekali yoneticiler onu bulamazlar, bulmak icin de ugrasamazlar diye 10 milyon dedim.

3-2-5 gibi bir formasyon oluyor hücumda. Hatta bazen 2-2-6 gibi bir hücum duzenimiz oluyor. Kohn sürekli motor gibi gidip geliyor. Normal değil mi bu adamın bazı aksiyonlarda defansta sıkıntı yaşaması. Korner çizgisinde iken top kaptırıldiginda geri dönüp ilk karsilayan yine bu adam oluyor, normal değil mi? Bence abartiyorsunuz. Kazimida bu şekilde davranarak iyiden iyiye kendine güvenini bitirttik. Keza diğer sol bekleride. Onlardan bekletisi farklı Okan hocanın. Hücum varyasyonunu artırmak amacı. Şimdi jelertte aynı hızda geri döneceği için kohnun oyunu daha olgunlasir

Ertan yaz başından beri yollamaya çalışıyor Köhn'ü ama olacağını sanmam

İnanmıyorum eğer böyle bir şey olursa Okan hocanın kabul edeceğini düşünüyorum hatta böyle bir şey olması halinde yönetim Okan hocaya söz hakkı tanımaz bile. Köhn vasat bir oyuncu ve bize hiç uymadı. Bilhassa avrupa arenasında anamızdan emdiğimiz sütü burnumuzdan getirir.

Baya bi sacmaladin rts kusura bakma

Velevki satildi köhn, jelerti sola cekip 1 sag bek daha alinir ayni paraya

Eren 2.5m etmez
Yahu ben de vermem o parayi o kazmaya da sag beke 9 veren bu bitirim ikilinin daha ucuza daha iyisini bulacagina inaniypr musun? Menajerlerden once davranip yardimci olalim dedik bi dayak yemedigimiz kaldi.

Geri
Üst Alt