Ertan Süzgün: "Galatasaray, Abdülkerim Bardakcı için yapılan 5 milyon Euro'luk teklifi reddetti"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
Ertan Süzgün: "Al Shabab, Abdülkerim Bardakçı için Galatasaray’a 5 milyon Euro teklif etti. Galatasaray, teklifi kabul etmedi."

Ertan Süzgün: "Pisa, Morutan ile ilgileniyor. Rumen oyuncunun sağlık raporlarını istendi."

Ertan Süzgün: "Galatasaray, Derrick Köhn ayrılmasa da sol bek transferi yapmayı düşünüyor. Brezilya ve Avrupa’dan belirlenen 4 oyuncu var. Galatasaray, sol bek takviyesi için görüşmelerini sürdürüyor."

Ertan Süzgün: "Galatasaray, sol bek takviyesi sonrası Léo Dubois’e izin verecek. Fransız oyuncu sağ bek arayışları devam eden Eyüpspor’un gündemine gelebilir."

Ertan Süzgün: "Kerem konusunda Spartak Moskova ile 13 milyon euro seviyelerinde anlaşılmıştı. Kerem Aktürkoğlu 'Önceliğim Avrupa' diyor. 'Rusya'ya gideceksem için daha fazla maaş isterim' düşüncesi var."

Ertan Süzgün: "Samsunspor, Taylan Antalyalı’ya teklif yaptı. Oyuncuyla İsviçre, Belçika ve Yunanistan’dan da takımların ilgisi var. Oyuncunun geleceği gelecek hafta netleşecek."

Küfür edecektim Al-Shabab şöyle böyle yapsın diye de kendime yakıştıramadım. Abdulkerim gibi defans istiyorsan hakkını vereceksin.

bi-iki sezon içinde 1 milyon dahi teklif alamayağımıza göre derhal satmalı

Şu saatten sonra yerli oyuncuları gönderen yönetim bunun hesabını verir ,Okan Hoca da dahil

İyi bir alternatif varsa transferde ben abdulkerim'den bu paraya çıkardım.

Ertan Süzgün: "Galatasaray, sol bek takviyesi sonrası Léo Dubois’e izin verecek.

Fransız oyuncu sağ bek arayışları devam eden Eyüpspor’un gündemine gelebilir."

Hic oynamayan Emin'in bonservisinin yarisi 4 milyona satıldı. Takıma 2 senedir büyük katki saglamis Abdulkerim'in biraz formsuz diye lig baslamisken 7'ye 8'e satilmasini isteyenler Allah'tan kulüpte yönetici falan degiller. Birde bunu Dursun Özbek gibi Apo'nun yerini dolduracak oyuncu alma şansı sıfıra yakin bir baskan varken istiyorlar.

Geri
Üst Alt