Kemal Özbaş
Ulubatlı Souness
- 8 Eylül 2009
- 32.203
- 9.363
- 2.688
Patladı galiba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hermoso iyi de diğerini bilmiyom.Hermoso bizim takımda maaş dengesinde sıkıntı oluşturabilir kanks yav
Bunlar bilmez kimin ne zaman geleceğini 
Ne alakası var 4 mesaj ve kina ile4 mesajın ve kınanla online olmuşsun Ahmet?
Fiziksel olarak hazir degiller , ufak agrilari var .Ekimde oynamaya baslayacak transferler gelmiş
ben seni başka ahmet ile karıştırdım reyiz kusura bakmaNe alakası var 4 mesaj ve kina ile
Mesaj yazmayı sevmiyorum öyle takip ediyorum
Ayrıca hermosa mevzusunu twitterda gördüm buraya yazayım dedim
Bunun mesaj sayısı ile alakası nedir
levent abi Jakops geliyor mu yarınSiz futbolcu geleceği zaman bana sorunBunlar bilmez kimin ne zaman geleceğini
![]()
Tier 4, 3 bile değil Galatasaray açısından. BJK kendi takımı nasıldır bilmiyorum o haberlerde.Yine de temkinliyim. Bana göre çok güçlü bir kaynak değil.
Ertan aslinda trde ki en iyi muhabirlerden dir de dursunun oldugunu unuttuk işte bir an ahbert :dTier 4, 3 bile değil Galatasaray açısından. BJK kendi takımı nasıldır bilmiyorum o haberlerde.
Daha transfer dönemi başında güya Rabiot ile ilgileniyormuşuz haberini yapmıştı, tam fiyasko idi. Ben o kadar iyi bulmuyorum ya üstadErtan aslinda trde ki en iyi muhabirlerden dir de dursunun oldugunu unuttuk işte bir an ahbert :d