Ertan Süzgün: "Zaha'ya Suudi Arabistan'dan 10 milyon Euro'nun üzerinde bonservis teklifi var"

Hadi insallah ama kalirda cok iyi is cikarirsa afiyetle yerim bu iletimi. Ancak, beklentim cok cok dusuk yine 8-10 gol 4-6 asist onlarda lig maclarinda agirlikli. Ama cikaracagi problemlerde mevcut ustelik buyuk bir maliyet. Erden'i elestirdigim en net konularda biri bu adam ne karakteri ne de sartlari bize uygun degil(mis).
Bu ve ndombele karakter testinden nasıl geçti mesela? Bizim karakter testi iş yeri envanter testi gibi bişey heralde

Bu ve ndombele karakter testinden nasıl geçti mesela? Bizim karakter testi iş yeri envanter testi gibi bişey heralde

Beni ti'ye alanlar oldu bu olayi daha ilk ele aldigimda hatta sezon baslamamisti. Cunku sacmalik Eray. Futbolcu bu, ne yapacaksin ? En fazla bir anket yollarsin ya da on arastirma ama ufaktan. Sanki bu lige gelmeye can atiyor adamlar. Neyse, karakter testiyle alakasi olmayan bir suru transfer var. Zaten bu manipule edilebilir bir durum. Bununla ovunmek cok yersizdi.

Sırf iyi para veriyorlar diye Arabistan'a gideceğini sanmam. Gitse geçen sene giderdi imho. Kadrodaki giden kalan durumuna göre EPL yapabilir tekrar.

Ndombele'ye karakter testi falan yapmadık. Son güne kadar beceremedik, Vecino işi de bir şekilde iptal olunca getirebileceğimiz bir o kaldı, Tottenham'la da zaten Davinson'la beraber pazarlık halindeydik, beeelki tutar diye kiraladık... Belli bir şey bu yani...

Ndombele'ye karakter testi falan yapmadık. Son güne kadar beceremedik, Vecino işi de bir şekilde iptal olunca getirebileceğimiz bir o kaldı, Tottenham'la da zaten Davinson'la beraber pazarlık halindeydik, beeelki tutar diye kiraladık... Belli bir şey bu yani...

O zaman atip tutmayacaksin. Vini icinde gecerli bu Aurier icinde.. Yusuf'u saymiyorum bile.

O zaman atip tutmayacaksin. Vini icinde gecerli bu Aurier icinde.. Yusuf'u saymiyorum bile.

Konumuz karakter testi ise Ben Vini'de bir karakter problemi görmedim. Devre arası acil bir yedek santrafor ihtiyacı doğdu. EPL'den aynı rolde olan birini kiraladık işte. Uslu uslu oturdu kulübede. Girdiğinde de kötü oynasa da elinden geleni yaptı. Bir adet çok kritik maçta çok kritik bir dakikada da oyuna girdi, önce güzel bir top indirdi sonra da kritik golü attı. Şampiyonluk meşalesini yaktı resmen.

Yusuf zaten bu konuda en çok patlayan oyuncu. Onu da daha büyük bir hata olarak yerli statüsünde niyetiyle aldık galiba. O da ciddi hata o ayrı ama yerlilerde de yabancı sınırından dolayı eşit derecede bir karakter testi mevzusuna girmiyoruz gibi geliyor. Deneme/yanılma kullanıyoruz o mevzuda daha çok.

Aurier'de de eğer sakatlık olayı yalan falan değilse bir karakter sorunu görmedim. Oyuncu profili ve seçimi olarak hataydı ama o da yarım sezonluk idareten alınmış biriydi. Ona da çok kapsamlı bir karakter testi uygulayacak halin yok.

Ayrıca kiralık ve böyle yarım sezonluk adamlarda da karakter testi yapmakla uğraşılmaması normal. Yatırım yaptığın, uzun süre kontrat verip ciddi bel bağladığın adamlarda uygularsın o karakter testini daha çok. Kısa süreli kiraladığın ve özellikle ana rolde olmayacak adamlar karakter testinden tam geçemese bile eğer daha iyi alternatif bulamıyorsan bütçene göre istisna yapabilirsin. Bu saydıklarından o konuda patlayan bir tek Yusuf işte ama onu da galiba yerli oynatırız diye o tongaya düştük...

ne varmış karakterinde boş muhabbet yapıonuz şaban gibi sırıtmıyor diye. yıllarca kaptanlık yapmış prömiyer ligde herif. bir tuttuğunuz adama bak ndombele. allaha havale ediyorum muhabbetin bu kısmını eminim çarpılacaksınız haksız eleştiri yüzünden.

Konumuz karakter testi ise Ben Vini'de bir karakter problemi görmedim. Devre arası acil bir yedek santrafor ihtiyacı doğdu. EPL'den aynı rolde olan birini kiraladık işte. Uslu uslu oturdu kulübede. Girdiğinde de kötü oynasa da elinden geleni yaptı. Bir adet çok kritik maçta çok kritik bir dakikada da oyuna girdi, önce güzel bir top indirdi sonra da kritik golü attı. Şampiyonluk meşalesini yaktı resmen.

Yusuf zaten bu konuda en çok patlayan oyuncu. Onu da daha büyük bir hata olarak yerli statüsünde niyetiyle aldık galiba. O da ciddi hata o ayrı ama yerlilerde de yabancı sınırından dolayı eşit derecede bir karakter testi mevzusuna girmiyoruz gibi geliyor. Deneme/yanılma kullanıyoruz o mevzuda daha çok.

Aurier'de de eğer sakatlık olayı yalan falan değilse bir karakter sorunu görmedim. Oyuncu profili ve seçimi olarak hataydı ama o da yarım sezonluk idareten alınmış biriydi. Ona da çok kapsamlı bir karakter testi uygulayacak halin yok.

Ayrıca kiralık ve böyle yarım sezonluk adamlarda da karakter testi yapmakla uğraşılmaması normal. Yatırım yaptığın, uzun süre kontrat verip ciddi bel bağladığın adamlarda uygularsın o karakter testini daha çok. Kısa süreli kiraladığın ve özellikle ana rolde olmayacak adamlar karakter testinden tam geçemese bile eğer daha iyi alternatif bulamıyorsan bütçene göre istisna yapabilirsin. Bu saydıklarından o konuda patlayan bir tek Yusuf işte ama onu da galiba yerli oynatırız diye o tongaya düştük...

Yani Vini icin haklisin bende kendimi duzelteyeyim ancak oyle bir anlatildi ki hani hatirlarsin hersey tam Galatasaray seviyesinde ustune bir de karakter testi diye aciklama yapildi ona istinaden ekledim salt karakter degil ama oyle anlasilmis o acidan hata bende. Bence tek patlayan Yusuf degil bu arada.

zaha oralara gitmez, pl’ye dönmek isteyebilir belki ama..

Bu Beşiktaşlının iddiaları üzerine bu kadar yorum mu yaptınız bir de.

en iyi ihtimalle ödeme yapmadan serbest bırakırız

10 milyon bons falan mümkün görmüyorum

Bu amerikan bronzları gibi takılıyor oradan teklif gelmez mi yav 10 milyonda gözüm yok 5 milyon bonservis de olur.

Mls tam bunun şov yapacağı bir lig, hemde teknolojinin beşiği. Daha güzel oyun bilgisayarı kurar kendine.

Araplar değil de taraftar olarak amerika futboluna bunu pazarlamak lazım. Mls’den bir iki yalan haber çıkaralım belki bilinç altı yerleşimi olur.

Geri
Üst Alt