Ertem Şener'den Gönderme!

Bu Yalakayi ciddi alan var mi gercekten? Lütfen su serefsiz herifi ciddi almayin ya

Dilimiz döndüğünce... ;)

dfsdf.jpg

Salak yemin ediyorum gerizekalı bu çocuk

-Tapatalk-

Kimden bahsediyor bu şapşal kim ülkeyi ayakta tutmaya çalışıyormuş ben hiçbir şey anlamadım

GALATASARAY Olmasa ne yapacaklarmış acaba Türk futbolunun avrupadaki yerini konusamazdiniz bile sizi Allaha havale ediyorum kim bizimle uğrastiysa Hayır etmedi.

Yalama oldu bu da. Yazık.

Öldüğünde üzülmeyeceğim , oksijen israfı !

Bastan siyasi bir mesaj sandim, ama simdi ne demek istedigini anladim... Ahmet Kolkoparan agabeyimiz iyi bir cevap yazmis orada.

Hoaaayyydaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!

Türk futbolunu bu hale getıren şike sürecı ıçın tek bır program yapma passo ligın nasıl bır rant oldugunu programlarında belirtme sonra bunları konuş.bunun programını ızleyıp prım vermemek gerekli.

arsenal ve tottenham ile berabere kalip partizani yendiler diye kendilerini bayer munich zannediyorlar

şuan galibiyetimiz yok ve şuan bu sene 5.6 puanımız var

bjk 2 kere berabere kaldı 1 galibiyet alcak puanı 4.2 olacak :)

açsın baksın uefa puanlarına sıralamaya baksın kaçıncı bjk kaçıncı

birde CLdeki çeyrek final oynama AL deki finale eşit ortalama puan olarak

Bunu ciddiye alıp birde buraya konumu açıyonuz la yarın kim iş veriyorsa ona yaranmak için elinden geleni yapar

Bunlar hamam böceği gibidirler.
Karanlıkta çıkıp, aydınlıkta toz olurlar.

GT-I9300 Tapatalk

Ne diyon lan degisik?

Yav sizde su herifi ciddi alip konu açmayin artik.

Şu kafadaki insanları anlamak gerçekten güç, gerçekten. Son 3 senedir o sıralamada Türkiye 12. sıradaysa bu Galatasaray'ın sayesindedir. Hadi onu bunu geçtim de, neden ülke sıralamasında biz tutuyoruz, siz tutuyosunuz/tutamıyorsunuz tartışması yapılır ki? Neden yani? Takımlar ülke için kazanmıyor mu puanları? Evet. Ee? Neyin kafasındasın abi?

Geri
Üst Alt