Sedat Yıldız
10 Numara!
- 30 Aralık 2021
- 18.251
- 16.245
- 1.578
Biraz daha fazlası olabilirdi ama genel olarak iyi bir açıklama diyebiliriz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
neler diyorbelediye bşakanı neler diyor neler
- YouTube
Profitez des vidéos et de la musique que vous aimez, mettez en ligne des contenus originaux, et partagez-les avec vos amis, vos proches et le monde entier.www.youtube.com
neler diyor
Neler dedi
İyi sokmuş lafı"Şikeyle kazandığınız kupayla gösteri yapıyorsunuz. Girin UEFA sayfasına, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin şikeden dolayı isimleri yazılıyor. Biz davamızı yaptıktan sonra, kim UEFA'ya sponsor olup bu olayları kapattırdı, herkes biliyor dedi."
İşin özü uçan tekme çok ciddi sayılacak bir durum yok temas ettiği bile meçhul bana kalırsa ki yaptığı eylem saldırıya girer sportif cezayı alır ancak yerdeki adamın kafasına vurulması üzerinden gidiliyor doğrusu buSadece tek kişiye mi yüklendiler yoksa uçan tekme ve yumruklardan bahsedildi mi ? Yoksa tff gider tek oyuncuya ceza verir bütün suçu ona yıkar kapatır
Adli olarak doğru düzgün halt yenecegini sanmadigim için açıkçası o kısım hiç umurumda değil.Tek istegim fbli oyuncularin çoğunun bol keseden ceza alıp oynamaması.İşin özü uçan tekme çok ciddi sayılacak bir durum yok temas ettiği bile meçhul bana kalırsa ki yaptığı eylem saldırıya girer sportif cezayı alır ancak yerdeki adamın kafasına vurulması üzerinden gidiliyor doğrusu bu
Benim gençliğim bu