- 4 Aralık 2009
- 13.574
- 9.472
- 2.238
Ölülerin Şafağı teyze gençliğimizde hepimiz döğüştük gibi bir şey dedi güldüm ya 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mevcut chp milletvekili o kadınChp trabzon adayı erkekti görmüştüm internette
hayallerimdeki belediye başkanı.bu abim adam gibi adammış oyum her yerde bu abiye
Trabzonun cezası zaten kesin ona birşey diyen yok. Bu coğrafyada tribüne sürekli el kol yaparsan, tahrik edersen gs taraftarı dışında herkes sahaya atlar. Melo gs formasını gösterdi diye bile onbinlerce tinerci sahaya atladı. Malum takımlı provakatörlerin yaptığı en uç tahrike tamam işte - aptallık orda. herifler elleriyle olta yaptılar harbi balık gibi geldi oltaya.
bu olayda haklı taraf yok bana göre. fener futbolcu bazında ve başkan bazında bana göre ceza yemeli.
Trabzonda tribün kapatma / para cezası dışında puan silme almalı.
ben baya katı bakıyorum böyle işlere.
orda hemfikiriz yüzde yüz.Trabzonun cezası zaten kesin ona birşey diyen yok. Bu coğrafyada tribüne sürekli el kol yaparsan, tahrik edersen gs taraftarı dışında herkes sahaya atlar. Melo gs formasını gösterdi diye bile onbinlerce tinerci sahaya atladı. Malum takımlı provakatörlerin yaptığı en uç tahrik
Ona katılıyorum ancak bugün bu arsız tayfanın dizginlenmesindeki en önemli duvar trabzon tayfa olduğunu kabul etmek lazım. Olası bir değişiklikte ortam tam olarak bunların yönettiği elit, kadıköyde fenerli başkan istiyoruz tiplerine girenlere kalacaktı. Bana göre futbolda daha vahim hal alacaktık ha futbol an itibariyle ölmüş gömülmüş zaten orası ayrı, düşün işte şu seviyeden kaç kat öteye gidilirdi.Ben memleket partisi uyesiydim incenin açıklamaları görünce hemen sonlandırdım çünkü gs daha onemli benim için gs olmazsa turkiyenin hiçbir anlamı yok ama bana kalırsa hepsi aynı kim olursa olsun bu kaos devam ederdi diye dusunuyorum fakat güncel iktidar a'dan z'ye her şeyi ele geçirmişken bir kulüp başkanından bu kadar korumasına anlam veremiyorum hiçbir şekilde.
Coğrafyayla alakası da yok yayıyorsa yunanistanda aynı işleri maçın başından sonuna kadar yapsınlar, sonra. sahaya biri atlasın ve bir tanesi sahada adam arayıp yumruklamaya diğeri de yerdeki adamın kafasına tekme atsın önlerinde imkan var yapsınlar bakalım ne oluyor.Trabzonun cezası zaten kesin ona birşey diyen yok. Bu coğrafyada tribüne sürekli el kol yaparsan, tahrik edersen gs taraftarı dışında herkes sahaya atlar. Melo gs formasını gösterdi diye bile onbinlerce tinerci sahaya atladı. Malum takımlı provakatörlerin yaptığı en uç tahrik
Konu ne renkdas kaçırdımSiyaset tarafını seçmiş gibi gözüküyor 2. Ligde başarılar fenerbahçe
modumuzBen memleket partisi uyesiydim incenin açıklamaları görünce hemen sonlandırdım çünkü gs daha onemli benim için gs olmazsa turkiyenin hiçbir anlamı yok ama bana kalırsa hepsi aynı kim olursa olsun bu kaos devam ederdi diye dusunuyorum fakat güncel iktidar a'dan z'ye her şeyi ele geçirmişken bir kulüp başkanından bu kadar korumasına anlam veremiyorum hiçbir şekilde.
Tüm parti adayları varmış?Basın toplantısında siyasetçilerin ne işi var? Ts başkanının yaptığı açıklamalardan ziyade akp adayının sözü paylaşılıyor medyada. Dedikleri hoşumuza gitse de yanlış bir durum söz konusu.
muhtemlen sağlam bir gsli de aynı zamanda kendisi bjkyi de arada kaynattı ziraBizim kulubün söylemesi gereken şeyleri bu adam söylemiş belediye baskanını gsye davet edelim
Coğrafyadan kastım futbolun fanatikliğinin yüksek olduğu coğrafyalar.Yunanistan arjantin falan bizimle aynı kategorideCoğrafyayla alakası da yok yayıyorsa yunanistanda aynı işleri maçın başından sonuna kadar yapsınlar, sonra. sahaya biri atlasın ve bir tanesi sahada adam arayıp yumruklamaya diğeri de yerdeki adamın kafasına tekme atsın önlerinde imkan var yapsınlar bakalım ne oluyor.
Osterwoldenin yaptığının karşılığı herhangi bir avrupa ülkesinde 1 sene men belki iyileştirme vs 6 aya düşsün diyelim hala maç konuşuyoruz burada. 10 maç falan konuşuyoruz 2 ay sonra hiçbir şey olmamış gibi dönüp ligde maç yapsın düşüncesi var.
Bu iki admın minimum 6 ay men cezası alması gerekiyor.