Haber Ertuğrul Doğan: "Dün Samsunspor'un ciddi anlamda hakkı yenmiştir"

Melih Akan

Berlin Panteri
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan: Bir futbolsever olarak dünkü maçta yaşanan son dakika penaltı pozisyonu tam bir skandal. Samsunspor'un ciddi anlamda hakkı yenmiştir.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan: Dün VAR'daki olaya nasıl hata diyeyim? Ben 9 yıldır yöneticilik anlamında bu işin içindeyim, 3 yıldır da başkanım. Ben bunu gördüğüm zaman ben buna hata demem. Bu hata değil, bu yanlıştır.

yasin kol için ağzınızı açmadınız, şimdi ney bık bık ötüyorsunuz ?
Az kaldı, bunlar da 2011 için şampiyon kuşlar demeye başlar...

Rakiplerin söylemleri hiçte yanlış degil adamlar sonuçta yarisin icinde esas yanlış bizim acizlerin bu tarz durumlarda konusmamasi

Bu arada yarışta baska takımların olması kesinlikle iyi yani yarışta olan takim tum rakiplerine karsi havlar

Bizim yonetimde bunların maclari kovalasin. Kisasa kısas yapacaksin

Bizim yönetim açıklama üstüne açıklama yapıp, pozisyonun penaltı olmadığını bunların suratına vurmalı. Sistematik bir şekilde penaltı olmayan bir pozisyon üzerinden herkes açıklama yapıyor. Haksızlığa gelemiyorum. Yönetim gerekirse amigo gibi sürekli cevap verecek kardeşim!

İstifasını istesenize federasyonun neden istemiyorsunuz

Trabzon'un bu seneki maçlarında o kadar fahiş hakem hataları oldu ki... Ağzını açacak son kurum Trabzon, bir oncekide fbdir. Ki bizim aleyhimize hata 2 adet aynı maçta. Bizim pozisyona da hata diyemem. Ama namus son dönemde ülkede zor bulunan bı tabir

Yasin Kol kaç maçta hakkımızı çatır çutur yerken hiç sesin çıkmıyordu. Şurda Trio'nun bile penaltı olmadığını söylediği pozisyonda algıcılık yapıyorsun.

Şu ağladığın maçta bile bir penaltımız verilmedi. Zeki'nin Barış Alper'i arkadan tuttuğu ve verilmeyen iki faulden iki sarı kartı var. Ndiaye'nin direk kırmızısı var. Yani rakibin görmesi gereken iki kırmızı kart vardı, verilmedi.

Bunları dile getirmeden veryansın eden kim varsa en kibar ifadeyle hakkaniyesizdir.

Geri
Üst Alt