Haber Ertuğrul Doğan: "Dün Samsunspor'un ciddi anlamda hakkı yenmiştir"

Tamam haklısın diyelim ama rakibin her maçında buna benzer kaç pozisyon oluyor.Konuşan varmı??? geçen hafta Skiniar'ın direkt kırmızısını niye kimse konuşmuyor?O vakit.
Çünkü biz zirvedeyiz 3 yıldır odak noktası biziz normalde fener harici digerleride konusmazdi ama simdi yarışta olduklarından konuşmaları normal ,su ligte fener harici her takimin konusma hakki var
Konuşmalarının bir sebebide bizim dokunulabilir olduğumuzu biliyorlar ,suratlarına tukurseler cok şükür diyecek bir yönetim ve başkan oldugu sürece bu tarz seyler bana hafif bile geliyor

3 sezondur neler gördük şu ligde fb maçlarında ama ilk kez jk ts fb birlik olup bu kadar yaygara kopardı

hepsinin paylaşımlar ve konuşmalar ortak bildiri gibi

çıkıp bir tane Erden Timur gibi adam yok ki iki cümle edip hepsinin ağzının payını versin valla zoruma gidiyor

Çünkü biz zirvedeyiz 3 yıldır odak noktası biziz normalde fener harici digerleride konusmazdi ama simdi yarışta olduklarından konuşmaları normal ,su ligte fener harici her takimin konusma hakki var
Konuşmalarının bir sebebide bizim dokunulabilir olduğumuzu biliyorlar ,suratlarına tukurseler cok şükür diyecek bir yönetim ve başkan oldugu sürece bu tarz seyler bana hafif bile geliyor
Birazda insanlar şu pozisyonları konuşsalar okadar iyi olacak ki?? Kendi oyunculara bu yapılmış olsa Ertuğrul Doğan ne derdi mesela??

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2025-12-05 222341.webp
    Ekran görüntüsü 2025-12-05 222341.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 15
  • Ekran görüntüsü 2025-12-06 190451.webp
    Ekran görüntüsü 2025-12-06 190451.webp
    85,5 KB · Görüntüleme: 15
3 sezondur neler gördük şu ligde fb maçlarında ama ilk kez jk ts fb birlik olup bu kadar yaygara kopardı

hepsinin paylaşımlar ve konuşmalar ortak bildiri gibi

çıkıp bir tane Erden Timur gibi adam yok ki iki cümle edip hepsinin ağzının payını versin valla zoruma gidiyor
Metin ÖZTÜRK az biraz konuştu.45 gün hak mahrumiyeti aldı maalesef.

Bundan sonra her maçtaki her tartışmalı karardan sonra konuşmazsan en büyük şerefsiz sensin

Metin ÖZTÜRK az biraz konuştu.45 gün hak mahrumiyeti aldı maalesef.
Ne konuştu ya yapay zeka gibi cümleler kurup bakın konuştum demek için konuşuyor 300 gün ceza alsa yokluğu hissedilmez.

Açıklamaları kendi taraftarı içinde bile gündem olmayan yönetici bunlar.

Çıkıp Sane penaltı dedi tercüman yanlış çevirdi diye algı yapan, hakem 4-5 kez avantaja bıraktığı halde GS'ye 1 faul çalınmış sadece diye geçen haftaki şerefsizliği aklamaya çalışanlar dolu şu an.

Erden Timur bizden biriydi, 2-3 örnek verirdi hepsini dağıtırdı gerekirse cezasını da alırdı ama ağızlarının payını verirdi. Aciz gibi göstermezdi kulübü.

Hacıosmanoğlu bile bir gün olmadan çıkmış hesabını soracağım gerekeni yapacağım diye açıklama yapmış hemen.

başımıza adam gibi başkan olup çıkacak siz hepiniz biz tekiz diyecek herkese rest çekecek arkamda 30 milyon Galatasaraylı var diyecek siyasiler bile korkacak böyle bir adam lazım
Yani kimsenin bizi sevmesine ihtiyacımız yokki. Gslılar yeterde artar bile. Lafını esirgemeyecek başkan lazım bize

Ne konuştu ya yapay zeka gibi cümleler kurup bakın konuştum demek için konuşuyor 300 gün ceza alsa yokluğu hissedilmez.

Açıklamaları kendi taraftarı içinde bile gündem olmayan yönetici bunlar.

Çıkıp Sane penaltı dedi tercüman yanlış çevirdi diye algı yapan, hakem 4-5 kez avantaja bıraktığı halde GS'ye 1 faul çalınmış sadece diye geçen haftaki şerefsizliği aklamaya çalışanlar dolu şu an.

Erden Timur bizden biriydi, 2-3 örnek verirdi hepsini dağıtırdı gerekirse cezasını da alırdı ama ağızlarının payını verirdi. Aciz gibi göstermezdi kulübü.

Hacıosmanoğlu bile bir gün olmadan çıkmış hesabını soracağım gerekeni yapacağım diye açıklama yapmış hemen.
Benim anlamadığım husus : Erden Timur neden hala uzakta tutuluyor.Kulübü için bukadar canını bile verecek kadar sağlam bir yönetici sağlam bir GS 'li neden hala uzakta tutuluyor.Anlam veremiyorum açıkçası?

Benim anlamadığım husus : Erden Timur neden hala uzakta tutuluyor.Kulübü için bukadar canını bile verecek kadar sağlam bir yönetici sağlam bir GS 'li neden hala uzakta tutuluyor.Anlam veremiyorum açıkçası?
çok basit

galatasaray'ın en büyük düşmanı galatasaray'lılardır, ünal aysal'ın dediği gibi

pr peşinde olanlar, cebine üç kuruş girsin isteyenler, gs 'yi bir iş yeri olarak görenler ile ilerliyoruz

koca kulübü sami yen haber adlı sosyal medya hesabı savunuyor komedi gibi

Bişey yok bu pozisyonda yahu şikeci takımın taraftarı gibi davranmayın

O pozisyonda bencede el yok..
Ama onananın hakemi alkışlaması net sarı olmalıydı.Gözüne soka soka yapıyordu.

Buradaki sıkıntı şu arkadaş.Her takımın lehine alehine aşağı yukarı hatalı kararlar oluyor.

Ama bu şikecilerin ki başka boyutta.
Göstere göstere kollanıyorlar.
Ondan sonra biziide içinde katıp yok iki takım kollanıyormuş algısı yaratılıyor.Bu algının kralınıda bu hamsilerin şerefsiz başkanı gibi adamlar ve medyadaki yalamalar yapıyor.Çünkü gerçekleri objektif bir biçimde söylemiyorlar söyleyemiyorlar.

Bainspor,aspor,trt gibi kanalllara bakıyorsun tepkilerdende belli oluyor eski hakemler olsun yorumcular olsun o kadar yalama şerefsiz varki algının kralını yapıyorlar.
Bir tane gerçekleri konuşan adam yok.

Aslanı indirmek için çakal ve sırtlan sürüleri birleşmiş siz hepiniz biz tek hodri meydan

Yuzleri de kizarmiyor. Biz tek siz hepiniz.

Bein bu sezon heycanli olsun diye üclü bir cekisme istiyor heralde

Geri
Üst Alt