Haber Ertuğrul Doğan: ”Renato Nhaga transferinden dolayı Galatasaray ile dostluk ilişkilerimizi askıya aldık”

Melih Akan

Berlin Panteri
Ertuğrul Doğan: "İzleme ekibimizin yazılı olarak anlaştığı bir oyuncu için (Renato Nhaga) Galatasaray kulübü bunu bile bile ve kendilerini de uyarmamıza rağmen oyuncuya ve takımına daha fazla para vererek bu anlaşmayı bozma yoluna gitti. Galatasaray ile dostluk ilişkimizi askıya aldık."

Ertuğrul Doğan: "Bana Sayın Dozer Cemil gibi kaptanlar lazım. 'Ben başka takımın kaptanının arkasında sahaya çıkmam' diyen kaptan lazım. Veya imza töreninde, başka takıma imza atarken 'Ben Trabzonsporluyum' diyen Fatih Tekke'ler lazım. Veya oynayamayacağı için sahada gözyaşlarına boğulan Oulai gibiler lazım. Bize bunlar lazım. Bize karakteriyle, bu şehri, takımı temsil edebilecek futbolcular lazım. Uğurcan'a da bundan sonraki Milli Takım kariyerinde başarılar dilerim."

Ertuğrul Doğan: "Uğurcan Çakır'ı satmak aklımın ucundan bile geçmemişti ama karşıma gelip İstanbul takımlarına gitmek isteyince şok geçirdim. Bu kararı verdikten sonra da en iyi şartları sağlayarak gönderdik."

Aptal herif götünüzü satmadığınız kaldı bir tek Araplara hala ne anlatıyor yav tövbe yarabbim

Maç öncesi ortamı germe hamleleri. Takımı bilensin falan filan. Ucuz numaralar.

Şimdi tüm takım Uğurcan için canını dişine takarak oynayacak

Kupanızı çalana karşı nezaket, size 30 milyon euro kazandırana karşı nefret hea?

Nema problema kardeş.

Let the fight begin.

Zehirli oku attın ama haberin olsun.

Aziz Yıldırım gibi maç öncesi gerilim yükseltiyor bak sen şu hamsi irisine

Alayı satılmış bunların, finansörlüklerini biz yapıyoruz buna rağmen gene en çok bize havlıyorlar

Kendi camiasindan inanılmaz tepki görüyor o yuzden cok normal aciklamalar

Ortamı germek için yapılmış bir açıklamadan fazlası değil. Uğurcan'ı da hedef göstermiş maçta küfür yesin diye.

Oulai'yi de neredeyse satmıştın, taraftarına yolunu yapıyordun ödememiz var diye sonra bir yerden emir alınca vazgeçtin, resmi sayfadan göndermeli paylaşım yaptın.

Geri
Üst Alt