Haber Ertuğrul Doğan: "Uğurcan Çakır, takımımızın kaptanıdır"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan: "Uğurcan Çakır, takımımızın kaptanıdır. Başkan olarak aklımdan geçen, futbolu Trabzonspor'da bırakmasıdır. Avrupa'dan bir teklif aldığında kendisine yardımcı olacağımızın sözünü vermiştik ama şu an itibarıyla herhangi bir kulüpten gelen resmi bir teklif yok."

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan: Paul Onuachu ismi gündemimizde ve görüşmeye de devam ediyoruz. İnşallah yakın zamanda anlaşırız, şu anda öyle gözüküyor.[A Spor]

Sizin kaptanınız olarak kalsın sayın ertugrul bey

tamam ertu anladık ugurcan sehrin kralı, takimin mvp'si ama bu kadar da abartmaya gerek yok

Uğurcan'ın suyu çok ısındı Trabzon'da. Bu sene ayrılık olur. Bize gelir mi bilmem ama TS'nin paraya çok ihtiyacı var.

Eren Elmalı transferinde Şenol Güneş araya girip fiyat yükseltmişti.

Bu defa Uğurcan daha makul fiyatlara transfer yapacaktır.

Son düzenleme:
Galatasaray Bayern olmak istiyorsa bonservis olmadan rakibin elinden topçuyu koparmayı da bilecek

Uğurcan neden sözleşmesini uzattı? Kalsın orda

Tek üzüntüm kendi yerli ve milli kalecimiz Günay'ı şu oyuncunun %25 i pazarlıyamıyoruz ya hiçbir şekilde.Ona üzülüyorum. Son maçta 4 attığımız kaleci 15Milyon ediyor.

Futbolcuların kariyerlerini bitirmeyi bırakın. Bu arada Uğurcan'ın Günay'dan fazlası olduğunu düşünmüyorum. Trabzon'da kalmak Uğurcan'a hiçbir şey katmaz.

Gelirse başarılı olması için sonuna kadar destek vericem elbette

Tek handikapı Muslera sonrası olması ve yerli düşmanı gs taraftarı

Aynı şey Çalhan için de geçerli

İsimleri martinez falan olsaydı yalayıp yutuyordu herkes

Lazyo taraftarı bu adamı sevmiyor ama parası olduğu için ses çıkarmıyorlar fazla

Uğurcan belli etmesede çok net bizde oynamak istiyordur.
Ama sırf haddini bilmeyen taraftarlar yüzünden bunu dile getiremiyor.
Kim abi bu trabzonspor.Nasıl bir kafa yapısı var bunlarda.Haflerini bilmiyorlar.Bizle bir tutuyorlar kendilerini.Hatta bizi geçtim bkl ve fenerle bile bir tutmaması lazım kendilerini

Tansel'in haberi doğru çıkmış gibi. Aam net konuşmamış herhalde Fb 15-20 milyon verirse falan diye.

Uğurcan dan Musleranın son emeklilik senesindeki performansı alırız en çok.

Musleranın yerini doldurmaya niyetli değiliz anlaşılan

Kadro kalitesi düşecek gibi duruyor

Geri
Üst Alt