Haber Ertuğrul Doğan'dan Ali Koç'a Had Bildirimi

müthis

1757939468820.webp

surası extra fewkalade olmus dogrusu
1757939431915.webp

Twitter da önüme gelen algıcı fenerliye fetöcü diyorum rahatlıkla. Allah Ertuğrul Doğan'dan razı olsun. Gerçekleri net bir şekilde suratlarına vurduğu için. Bu etiket onlara iyice yapıştı. Artık algı yaparken 2 defa düşünürler. Ben Twitter'a gidiyorum, biraz daha stres atayım.

bi etki yaratmayacak da olsa 10 numara açıklamalar

ne yapar ne eder koç yine buradan mağdur çıkıp seçimi kazanmayı bilir

bi etki yaratmayacak da olsa 10 numara açıklamalar

ne yapar ne eder koç yine buradan mağdur çıkıp seçimi kazanmayı bilir
bu tarz ikili laf dalaşlarının yegane etkisi, camiaları saha dışına çıkarmaktır. gs olabildiğince bu trafiklerden uzak durmalı. fb 3 senedir gs'ı saha dışına çıkarmaya çalışıyor. saha içinde geçemiyor çünkü.

şampiyonluklar sahada kazanılır. hakem katkısıyla ise ancak bir kaç ekstra puan kazanılır o kadar. fb kendi açtığı bu çukura, her sene olduğu gibi yine kendi düşmeli.

alinin işine yarar secim öncesi camiayı birlestirir

hatta diger adaylar cekilebilir birlik ayagına

bu osayi falan bunlari cok az dövdü

umarim bu sezon da brown osterwolde falan döver bu tslileri

cok daha fazlasini hak ediyorlar

Ts başkanının açıklamalar takımı için değil, o ismini bilmediğim belediye başkanını korumak için. Ayrıca maç konusu yerine gittiler yine gündemi 2011 şikesine taşıdılar, ne zaman konusu açılsa fb üste çıkıyor, aynı tas aynı hamam. Hulusi'nin açıklamalara yönelik cevap vermeyi de yeni akıl etmiş. Maçtan sonra oldu, cevap şimdi geliyor. 3-4 açıklama sonra.

Belediye başkanı desen oy için Trabzon insanına oynuyor, aynısını geçen yıl da yaptı.

Tekke desen çıkıyor Gs-Fb aynı diye açıklama yapıyor. Neden bunlara karşı hep böyle oluyor diyor. Sanki biz hakkımızla yenmemişiz gibi.

Ts'nin Jk kadar faydası yok.

Fanatik FB li iş arkadaşım, bizim pahalı transferleri FETÖ' nün finanse ettiğini söyledi ciddi ciddi!..''FETÖ ile bağı bulunan gelmiş geçmiş tek bir isim söyle GS yönetimlerinden, futbolcuları s. et, bizden fazla FB de vardı onlardan'' dedim, neye uğradığını şaşırdı, hemen konuyu değiştirdi. FB ye 500 m Euro kaynak sağladığını övünerek anlatan Murat Ülker ve yıllarca 2. başkanlıklarını yapmış olan Nihat Özdemir, bildiğim en zengin FETÖ elebaşlarıdır; bağlarının tümüyle devam ettiğine yemin edebilirim, ispat etmek beni aşar. Türkçe Olimpiyatlarının en büyük sponsorunun Koç H. olduğunu hatırlatmaları çok isabetli olmuş...

Efsane geçirmiş. Hele 5 yıldız olayı tarihi bir cümle.

Ts başkanının açıklamalar takımı için değil, o ismini bilmediğim belediye başkanını korumak için. Ayrıca maç konusu yerine gittiler yine gündemi 2011 şikesine taşıdılar, ne zaman konusu açılsa fb üste çıkıyor, aynı tas aynı hamam. Hulusi'nin açıklamalara yönelik cevap vermeyi de yeni akıl etmiş. Maçtan sonra oldu, cevap şimdi geliyor. 3-4 açıklama sonra.

Belediye başkanı desen oy için Trabzon insanına oynuyor, aynısını geçen yıl da yaptı.

Tekke desen çıkıyor Gs-Fb aynı diye açıklama yapıyor. Neden bunlara karşı hep böyle oluyor diyor. Sanki biz hakkımızla yenmemişiz gibi.

Ts'nin Jk kadar faydası yok.
Aynen belediye baskanina destek vermek amaci. Gostermelik te olsa husumetlerinin devam etmesi yine de iyidir.

Bizim beceriksiz korkaklar siyah ekran bile paylaşamadı.
O amigo VAR’ı da bu yüzden şimdi bizim maça verirler.
Sonunda yine kaybedenler şikeciler oluyor ama asıl kaybeden Türk futbolu olduğunu anlamayanlar var. O yüzden bu yalı çocuğundan kurtulmalıyız.

Geri
Üst Alt