Ertuğrul Sağlam: "Maalesef kaleye ilk gelen top gol oldu"

Murat Saylak

Muhasip Üye
Yönetici
Süper Moderatör
5be726bcae298b9b06cf4550

İlk devre Galatasaray da çok pozisyon bulamadı. Malesef kaleye ilk gelen top gol oldu. Yediğimiz golden önce pozisyonlarımız da vardı. İkinci golü de çok kötü yedik. Taçtan gol oldu. Sonra dengemiz bozuldu.

Kadroda alternatif oyuncu eksikliğimiz bu tür durumlarda daha çok görülüyor. Maçtan umutluyduk. Daha fazlasını yapmamız gerekirdi. Yapamadık, üzgünüz. Taraftarlarımız maç sonu müthiş bir olgunluk gösterdiler. Sıkıntılı bir dönem yaşıyoruz. Birden yok edemeyiz ama azaltmaya çalışacağız. yeniden ayağa kalkacağız. Bu Milli Takım arasında toparlamamız gereken konular. Galatasaray'ı da tebrik ediyorum.

Beşiktaşına çalışamadın demi inceden inceye..
Merak etme rızanı da tokatlıcaz

Aykut hocamın klasik tabirlerinden 1 kesit
420

ünal karaman ve riza ile birlikte bu ertugrul ne zaman kovulacak merak ediyorum. riza ömrünü biraz uzatti ama ünal 5 yemis hala oturuyor. fenere yenilince kovacaklar herhalde herifi. tsden yedigimiz 4 gol hala sinirlendiriyor beni

Başlık açılmaya değecek ne var bu sıradan demeçte?!.

Ustat herif bjk'nin ezeli dusmani Bursa ile Bjk'ye icerde disarda koyarak sampiyon oldu.Ben cok bir bjkliligini goremedim.Dillere pelesenk olan 8-0'in da mimari

İlk kaleye gelen top gol olmaz diye bir kanunmu var.2. golüde ne yazıkki taçtan yemişmiş.Sen maçtan önce keşke bunları söyleseydinde bizde ona göre gol atsaydık.

Ustat herif bjk'nin ezeli dusmani Bursa ile Bjk'ye icerde disarda koyarak sampiyon oldu.Ben cok bir bjkliligini goremedim.Dillere pelesenk olan 8-0'in da mimari

Yoo onda haklısın asla bi Rıza ve Mehmet kadar şero olamaz
Bu onların yanında Nur’la yıkanmış kalır

bas git, hala umut bulut denne çöple oynuyorsun ileride elinde asamoah gyan gibi adam varken

Geri
Üst Alt