Ertuğrul Sağlam ŞİMDİ

Çapsız yönetim komple gitmedikçe bizden bir bok olmaz kimse kusura bakmasın..

vay hain. doğru mu lan. derhal savunmanı ver @Kağan Yıldırım

C2OhJkXXEAMNqn_.jpg

Renktaş, karıştırdın galiba. Bu Sergen.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Problemin teknik adamda oldugunu sanan gsc hala yerli teknik adam pesinde!! :(

Feto falan diyorsan dumankaya ve surat kargo gibi iki buyuk bomba var der giderim

Alanyanın iptal ettirmesi bu yüzden olabilir
Bize ise bişe olmaz isterse kulüp fetö olsun Çünkü Galatasarayı destekleyen milyonlar var olaya siyasi açıdan bakarsak nerden baksan 3 4 milyon oy demek bu hiç bir siyasi adamın bizimle çelişmemesi gerekir

Ertugrulu gectim tudor bile fark yaratir bu takimda, adamin oyunculari köpek gibi kosuyor bizimkiler kiz gibi geziyor

Problemin teknik adamda oldugunu sanan gsc hala yerli teknik adam pesinde!! :(

Koray bu başkan ve yonetimden memnun olan forumdas yoktur herhalde..
Sen de bilirsin, yonetimin degişmesi bir süreci gerektirir, bugunden yarına olacak iş degildir.
Ama TD değişikliği yonetim kararıyla yada istifa ile bir gun içinde olabilir ve aynı gün baska biri göreve baslayabilir..

Dunku maçı ben dahil, hiçkimsenin begenmediği yonetim mi kaybetti?
Zaten aylardır oynanan oyun sisteminden memnun olmasak da, içimizde az da olsa bir sampiyonluk umudu vardı..
Dün (matematiksel olmasa da) o umudu kaybettik.
Bunun sorumlusu tabii ki Riekerink dir.

Karabuk gibi sıradan bir takıma , ustelik en iyi oyuncuları Afrika Kupası nedeniyle yokken yeniliyoruz.
Tuzla gibi 2. Lig takımından fark yiyoruz.. Sen hala baska yerlerdesin.

Bu takım belli ki antremanlarda iyi çalıştırılmıyor. Ozel teknik, taktik çalışması yapmıyor. Fizik kondusyon rezalet.
JOR ile kendini geliştiren hiç bir oyuncu yok (Bir ara Bruma iyi diye seviniyorduk, o da rezalet şimdi)
Oyuncu degişikliklerinde buyuk hatalar yaptıgını herkes göruyor, soyluyor.
Bu takımın oyun sistemi yok. Yan pas, geri pas .. Pozisyon uretmeyen, uretemeyen ; oynayana da, seyredene de zevk vermeyen kısır bir futbol..
Korkak, pısırık, hiçbir otoritesi olmayan bir zavallı adam..

Neyse yaa. Boşuna yazıyorum bunları.
Einstein'in meshur bir lafı var, bilirsin : Insanlardaki ön yargıları yok etmek, atomu parçalamaktan daha zordur..
Kal saglıcakla..

Son düzenleme:
denizli emekli ikramiyesi icin gelmisti

suan ertugrul hoca takimi sampiyon yapar

havlu atmadan getirilmeli

Tudor iyi hoca, ama bir takımı çalıştırıyor.
Bize boşta olan ve bu Ligi (basta rakiplerimizi) çok iyi tanıyan bir hoca lazım.

Bu takima sert bir hoca gerek yoksa bizimkiler elinde oynatiyor, onun icinde baya bir efendi olan ertugrulu cig cig yer bizimkiler

Bu takima sert bir hoca gerek yoksa bizimkiler elinde oynatiyor, onun icinde baya bir efendi olan ertugrulu cig cig yer bizimkiler
hamzada nasil tuttu peki

prandelli takimi ligten koparmadan gonderildi hamza geldi ve sampiyon olduk

bu sene daha rahat oluruz

hem ertugrul hoca hamzadan iyi hem de fb evinde lig sonunxusunu bile yenemeyen bir takim

bjk de les

hamzada nasil tuttu peki

prandelli takimi ligten koparmadan gonderildi hamza geldi ve sampiyon olduk

bu sene daha rahat oluruz

hem ertugrul hoca hamzadan iyi hem de fb evinde lig sonunxusunu bile yenemeyen bir takim

bjk de les

hamza yerli seven oldugu icin bizimkiler extra bir gayret gösterdi ,ayreten unutulmamali ki baya bir maci da sansa alabildik. Ertugrul gelirsa tutmaz mi orasini yüzde yüzde kestiremem o bizim futbolcu beyfendilerin istegine göre oluyor.

Ne ertuğrulu ya! bu beceriksiz çapsız yönetim gitmedikçe bizden bişey olmaz! Ayrıca kadroda çöp tüm suçlu jor değil!

Geri
Üst Alt