Ertuğrul Sağlam ŞİMDİ

bu yönetim hala neyi bekliyor dün kapının önüne koymaları lazımdı riko beyi.. ulan aklımdan bin türlü senaryo geçiyor bu hafta rakiplerde puan bıraksa haftayada yenilsek acaba utanıp gönderirler mi riko beyi

Volkan Şen, Sercan, Hüseyin Çimşir ve Ozan İpek'le şampiyonluk yaşayan teknik direktöre saygı duyarım.

Jor kötü hoca katılıyorum ama kadromuz çok kötü.Muslera,bruma,sneijder ve podolskiyi çıkar şu takımdan ligde zor kalırız.Başakşehir sistem takımı o farklı bir olay.O sistemde sabri bile yıldız olur.

yav birakin kadro cop lafini

bu kadro bu ligte sampiyon olabilir

basaksehir gs-fb kovulan topcularla fark atarak kazaniyor maclarini

jor hoca moca degil

Başakşehir sistem takımı olabiliyor ama biz olamıyoruz. Koskoca Galatasaray. :red:

adamlar mehmet batdalla şampiyonluğa gidiyor biz abuk sabuk sistemmiş bilmem neymiş konuşuyoruz

o kadro nasıl şampiyonluğa oynuyor biri açıklasın

hocaları sayesinde

bu kadar net

bizde de hoca olsa biz de şampiyon oluruz

Bir gün belki biz de Mehmet Batdal, Mahmut Tekdemir ve Yalçın Ayhan'la şampiyonluğa oynarız. :red: ;(;(

Başakşehir sistem takımı olabiliyor ama biz olamıyoruz. Koskoca Galatasaray. :red:

Bize gelen yönetimlerle anca komisyon takımı olabiliyoruz.Komisyon transferlerinden sistem takımı olmaya fırsat kalmıyor.Eren derdiyok serdar aziz gibi komisyon transferlerinden sistem takımı kurmayı kim düşünür.

Güzel seçim olur. Başarılı da olur.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Zamanında Galatasaray'a evet deyip, BJK ile imzalayan adamımı takımın başına getireceğiz.

Benim için Rıdvan'dan farkı yok....

tudor kovulunca sergen veya kendisi gelir.

Geri
Üst Alt