#Ertuğrul Sağlam

Herkesin gönlünde farklı hocalar var.Bir an netleşse artık şu iş.Daha transfer yapacağız.

M.Denizli'den daha iyi bir hamle olur. Terim'den sonra alabilecegimiz en kaliteli yerli hocalar;

Ertugrul & Hamza Hoca.

Yani madem getiremiyorlar Tuchel'i getirsinler genç bir türk bi de onu görelim. Ertuğrul Sağlam veya Hamza Hoca ikisi de olur. İkisi de yaşı geçmiş aklı 80lerde 90'larda kalmış adamlardan her türlü iyidir...

Anadolu kluplerinde bile hucuma dayali futbol oynatmaktan korkmayan bi hoca. Ertugrul Saglam gelse hic te kotu olmaz aslinda

GT-S7500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Avrupa'da bir 8'de biz mi yiyelim? Bu adamın Avrupa maçlarında resmen ayakları titriyor saçma sapan taktiklerle sahaya çıkıp en az 3 gol yemeyi başarıyor.

Aman diyim y!!!

Adamlıkla karın doysa keşke. Hem de böyle corrupt bir lig için adam gibi birini getirmek ne fayda sağlayacak?

Defansif oynatmasa isterdim

Hesap Makinesi

Ya bizde realden 6 yemedik mi kendi evimizde?

Rekorumuzu egale etmenin ne anlamı var. Liverpool'dan 8 yiyen Real'den 10 bile yedirtir takıma. 10 defans oyuncusuyla çıkma ihtimali bile var o kadar saçmalıyor Avrupa maçlarında. Ne çabuk unuttunuz ya.

Gelsin karakterli adam

Tribun Dergi ‏@tribundergi 5 dk.

E Sağlam: Öyle hocalar tanıyorum ki 30 yıl çalışmış ama Türk futboluna 1 isim kazandırmamış.Sadece dev kadro ve bütçelerle başarı yakalanmış

Ertuğrul Sağlam: Gelsinler bakalım bir Anadolu takımına ve başarsınlar. Kolay değil.

Terim'e laf çakmış galiba veya Denizli de olabilir.

Son düzenleme:

E Sağlam: Öyle hocalar tanıyorum ki 30 yıl çalışmış ama Türk futboluna 1 isim kazandırmamış.Sadece dev kadro ve bütçelerle başarı yakalanmış

Ertuğrul Sağlam: Gelsinler bakalım bir Anadolu takımına ve başarsınlar. Kolay değil.

Terim'e mi laf çakmış galiba veya Denizli de olabilir.

Direk Terim'e çakmış bence.

bunuda getirebilir aziz

Ertuğrul o kadar midesiz değildir bence.

Prandelli giderse Tolunay Kafkas ile birlikte gönlümdeki 2 isimden birincisi.Yabancı sınırı hakkındaki görüşleri de iyiydi.

Kesinlikle düşünülmesi gereken bir isim.Oyun tertibi de bize uyuyor.Sürekli pas yapan oyuna hakim olmaya çalışan bir oyun anlayışı var.Yanılmıyorsam geçen sene topa en çok sahip olan takımlardan biriydi Eskişehir.Bu sene pas konusunda ne durumdalar bilmiyorum çok tecrübesiz isimler var zira takımda.

Genç oyunculara şans vermekten çekinmeyen birisi.Koray,Bruma,Sinan gibi isimlerin gelişiminde etkili olabilir.Abisinin dediğine göre de küçükken Galatasaray'lıymış ayrıca.

Futbol Basketbol Formula1 Tenis Atyarışı İdda Süperlig - Hürriyet

Geri
Üst Alt