Erwin Koeman'ın Derbi 11'i Belli Oldu

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Yönetici
Moderatör
5bdaa19eae784921e063546a

Süper Lig'de kötü bir dönem geçiren ve 10. hafta sonunda 9 puanda kalarak küme düşme hattının bir basamak üstünde 15. sırada bulunan Fenerbahçe'de derbi öncesi de sorunlar sürüyor.

MKE Ankaragücü'ne geçen hafta sahasında 3-1 kaybettikten sonra teknik direktörü Phillip Cocu'yla yollarını ayıran Fenerbahçe, derbiye yardımcı antrenör Erwin Koeman yönetiminde çıkacak.

Sarı-lacivertlilerde kırmızı kart cezalısı İslam Slimani, derbide takımını yalnız bırakacak.

Sakatlığı devam eden Mehmet Topal, Mehmet Ekici, Tolga Ciğerci ve Oğuz Kağan Güçtekin de Türk Telekom Stadı'nda görev yapamayacak.

Fenerbahçe'de Cocu gönderilmesiyle birinci adam pozisyonuna geçen Erwin Koeman'ın ilk 11 tercihi merak ediliyor.

Sezon başında Cocu'nun yardımcılığına getirilen Hollandalı, vatandaşının görevine son verilmesiyle kritik derbi öncesi takımı hafta boyu çalışırdı.

Koeman'ın, tek santrfor düzenine geçmesi bekleniyor.

Antrenmanlara bakıldığında Fenerbahçe'nin muhtemel 11'i şöyle:

Harun Tekin, Isla, Neustaedter, Skrtel, Hasan Ali Kaldırım, Jailson, Eljif Elmas, Ayew, Alper Potuk, Benzia, Soldado.

Anadolu Ajansı

Fernando Jailson, Eljif + Benzia'yi tek basina öpüp atar

Cocu beyinsizine göre daha iyi adam oldugu belli, 11'i iyi.

Ayı olmasın kafi.

sent via GSC

Şu 11i yenemezsek cidden ayıptır ya bu kadar zayıf bir fb hatırlamıyorum

Soldado bitik falan ama yinede tehlikeli adam. Slimaninin oynamasini tercih ederdim

Yarın Galatasaray yenecektir.
Şüphesi olan Galatasarayı tutmasın arkadaş..
O kadar......................

Şampiyonlar Ligi'nden elenmek beni çok üzmüyor sonuçta PSG Liverpool ya da Barca gelse sonraki tur adamlar kale yerine pota koyar rezil oluruz da böyle grupta yenebileceğimiz takımlar karşısında çaresiz kalmamız üzüyor.

Şampiyonlar Ligi'nden elenmek beni çok üzmüyor sonuçta PSG Liverpool ya da Barca gelse sonraki tur adamlar kale yerine pota koyar rezil oluruz da böyle grupta yenebileceğimiz takımlar karşısında çaresiz kalmamız üzüyor.
schalke maci haric iyi oynayan taraf bizdik. Porto sacma sapan gol cenabetligine girerek kaybettik

Geri
Üst Alt