- 8 Temmuz 2015
- 36.336
- 71.963
- 3.783
Bu ikisinden biri 25 30 metre civarından gol atarak gözlerimizin pasını silecekPremier Lig orta sahası
![]()
![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu ikisinden biri 25 30 metre civarından gol atarak gözlerimizin pasını silecekPremier Lig orta sahası
![]()
![]()
Başlık açılması sizi neden rahatsız ediyor ki? Server'a para mı veriyorsunuz? Maç başlığında bir sürü gereksiz tartışma oluyor, ben sadece ilk 11'i görmek istiyorum belki? Sayfalarca ilk 11'i mi arayalım? Bazıları komedi unsuru ya burda.Yedekler içinde bir başlık açalım o zaman. Yedeklerimiz belli oldu diye
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
porto macında kim oynayacak diye bir sor kendineOzan'ı kesmiş.Senden de bu beklenirdi!
Abi sen oynatmaz demiyor muydunFeg hakkında nasıl haklı çıktım ama
Salma zehriBu ikisinden biri 25 30 metre civarından gol atarak gözlerimizin pasını silecek
Fatih hoca tam olarak silmemiş demiştim geçen hafta 10 dakika oynamasını iyiye yorumlamıştım ama yalan olmasun haftaya ilk 11 oynar demedim. ?Abi sen oynatmaz demiyor muydun![]()
Başlık açılması sizi neden rahatsız ediyor ki? Server'a para mı veriyorsunuz? Maç başlığında bir sürü gereksiz tartışma oluyor, ben sadece ilk 11'i görmek istiyorum belki? Sayfalarca ilk 11'i mi arayalım? Bazıları komedi unsuru ya burda.
Başlık açılması sizi neden rahatsız ediyor ki? Server'a para mı veriyorsunuz? Maç başlığında bir sürü gereksiz tartışma oluyor, ben sadece ilk 11'i görmek istiyorum belki? Sayfalarca ilk 11'i mi arayalım? Bazıları komedi unsuru ya burda.
UA'nın torpillisi Emre mi?![]()
Porto maçında Maicon'un rezilliklerini izleriz.porto macında kim oynayacak diye bir sor kendine
gayet mantıklı olmuş.