Erzurumspor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Evet penaltı olmadan gol atamayacağımız bir maç daha.

Olmaz ya, Babel'le Kılınç ters kanat başlarsa memnun olurum. Babel'in solda, Kılınç'ın sağda ızdırap çekmesinden gına geldi artık. Ömer paşa olduğuna göre 1 duran top golümüz garanti. 11 eldekilerle çıkabilecek en iyi 11'lerden biri, dızlamayı keselim artık.

Adam açık açık belhanda yi kaptan yapıp Babel i oynatıp diyor ki ben herşeyi bilirim başkan taraftar spor yazarı kimse benden iyisini bilemez yaşlı oyuncu iyidir .ben ogrenmem ogretirim .yenilirsek yönetim suçlu oyuncuların psikolojisi bozuldu var çok araştırdı hakem kötüydü bla bla bla

Güzel kadro, İstikrar önemlidir. 3 - 4 fark yiyeceğimizi sanmıyorum. 1 farklı mağlubiyet yada beraberlik bizim olacaktır.

Yine rezil ve korkak bir ilk 11

Umarım maçtan sonra Terim istifa eder

Galatasaray'da Gençlik Aşısı!

3. ligden aldığımız Kerem ve Rize'nin yedeği Oğulcan'ı izlesek herkes rahatlayacak heralde. Ama size söyleyeyim onlara da en fazla 1 maç tahammül edersiniz. Sıktı yani her hafta takımda yedek varmış gibi 11'i eleştirmeniz. Başkan çıkıyor boş yapıyor, siz de çanak tutuyorsunuz.

Kabullenin işte bu sene takım bu.. Ömer, Babel, Falcao olmasa ne olacak, yerine oynayacakları da biliyoruz. Akbaba'yı gördük geçen hafta, hala 11 isteyenler var. Laf olsun diye eleştirmeyin artık.

Geri
Üst Alt