- 22 Ocak 2010
- 52.284
- 33.647
- 3.073
güneşe yakınlaştığı sırada arkasındaki kuyrukları görebilecekmişiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ooo süper bir haber!!!!Ya hep ya hic dediler ve cihaz kendini bosluga birakip tekrar kilitlemeyi basari. 35derecelik bu yer degistirme ile paneller isik alacak tekrar.
Dünyada bukadar problem varken ( en basit yemek problemi) bukadar paraları astronom bilimlerine aktarmayı olumsuz karsiliyorum.
* LG G2 Tapatalk *
haklısın o paralarla ne başkanlık sarayları yapılırdı!!!
O parayi, en onemli sey olan bilim yerine silah ve askeriyeye harcanan paralardan alsak?Yanlış anlaşılmasın. ..ben bilime çok önem veriyorum. Bilim insanlar için var olmalı. Bazi bilimsel yollar olur ki.kisa vadede insanlar yardımcı olur..ve bazileri (astronom) daha uzun vadede (proje den proje ye fark var elbet).
Lakin bazi problemler daha vahim ve ilk önce onlara önem verilmesi gerekir.
(Öncelik teorisi)
Basit dil (insan) misalı:
Afrika daki yemek problemi çözemeyen dünya nın uzay fantazileri nedir ?
Hem bilim olacak... ama realist dünya problemleri de unutmamak lazım.
Dünyada bukadar problem varken ( en basit yemek problemi) bukadar paraları astronom bilimlerine aktarmayı olumsuz karsiliyorum.
* LG G2 Tapatalk *
Rosetta devam edecek ama Philae kendini kapatti. Gunese yaklastikca panellerin gunes alma ihtimali var o zaman tekrar acilacak. Olmazsa da gonderdigi veriler ile idare edilecek