Eşim Telefon Bağımlısı Ne Yapmalıyım

Doruk Ata TANRIVERDİ

DoͣRͭuͣK
Tek Yumruk
Tüm gün elinde telefonla takılıyor acaba aldatıyor mu diye hücresel veri detayına baktım 20 gb haftalık instagram verisi biriktiğini gördüm.

1685829574442.webp

Az dinleyeyim dediğinde bile eline telefon alıyor. film, dizi izlerken yemekte sahilde ve her yerde elinde telefonda takılıp mal mal bakıyor.

bunun önüne geçmek için ne yapabilirim lütfen akıl verin evliliğim tekrar yıkılsın istemiyorum.

Esine soyle,

Sosyal medya uygulamalarini ureten firmalar, her sene milyonlarca dolar harciyorlar insanlarin fazla vakit gecirmesi icin

Esin gercekten de telefon bagimlisi..Dogru dusunuyorsun.

Esinin dopamin ayarlari laskaya donusmuse benziyor.

Yakin takip edilmeli..

Hücresel veride onlyfans hesabi görmediğin sürece sorun yok gibi.

Üzülerek söylüyorum ki sorun eşinde değil sende

Varolduğunu düşündüğün bu problemi bu platformda paylaşırsan, hele hele aldatıyor mu acaba düşüncesiyle yaparsan bu senin özgüvensizliğine işarettir

Güven kendine renktaş. Boşver ne yaparsa yapsın, sen özgüvenli ol rahat tavırlar sergile. Senin varlığının daha çok farkında olacaktır. He olmuyorsa da salla gitsin. Yapcak bişi yok. Çoluk çocuk yoksa hele hepten salla. Düzelir mantığıyla zaman kaybetme. Hayat kısa bak söyliyim

Biraz net oldu ama kusura bakma. Bunlar doğru olanlar

He bu arada. Gece 2:04 de futbolda azalarak biten şeyler başlığı açıyorsun. 54 dk öncesine kadar hala online sın. Yani bütün gece uyumamışsın. Bunu da bi düşün

Üstat iki hesaptan iki karakteri oynamak zor olmuyor mu senin için? Bırak bu kuzenim ayaklarini artık 😒
15 yıllık forum tarihimde ikinci üyeliğim hiç olmadı

Yazın dorukla bir yayın açayım da o hıyarla beni bir tutmaktan belki utanırsınız

15 yıllık forum tarihimde ikinci üyeliğim hiç olmadı

Yazın dorukla bir yayın açayım da o hıyarla beni bir tutmaktan belki utanırsınız
Takılıyorum da bir ara ciddi şüphelenmistim biriniz forumu bırakınca diğeri daha aktif oluyordu falansksjsjs

Yayın çok iyi olur bu arada. Dorugun bin tane karakterini gördük asıl karakterini bize tanıtma mecburiyeti var artik

Takılıyorum da bir ara ciddi şüphelenmistim biriniz forumu bırakınca diğeri daha aktif oluyordu falansksjsjs

Yayın çok iyi olur bu arada. Dorugun bin tane karakterini gördük asıl karakterini bize tanıtma mecburiyeti var artik
Ben de takılıyorum da yayına katılmaya cesaret ederse yaparız.

@Doruk Ata TANRIVERDİ katılır mısın lan ailenin yüz karası

Geri
Üst Alt