- 2 Nisan 2012
- 43.330
- 22.316
- 2.888
az önce canlı yayında foruma selam çaktılar
sekans?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
az önce canlı yayında foruma selam çaktılar
Konunun Eski Açıkla ne alakası var bilmem ama, kimin haklı kimin haksız olduğu da 1 kenara, Atatürk'ün Milletin Efendisidir dediği köylüleri aşağılamaya kalkan 1 tipten ben hiç 1 koşul da, şartta ve hususta özür dilemem.
Okan'a laf söylememek için 50 takla atıyorlar her programda hele o kıyıcı.Tamam beyler şampiyonluk kutlamarına çağırılacaksınız okanb de yayınınıza çıkacak tamam.
Dun gercekten boyleleridi dayanamadim kapattim.Okan'a laf söylememek için 50 takla atıyorlar her programda hele o kıyıcı.
Dun gercekten boyleleridi dayanamadim kapattim.
Hele hele "bu lar sinirle yazilan seyler, kaybedilen bir sey yok...relax" dediginde baya baya ya hadi ordan dedim.
"Bir sorun var anlamiyorum" diyorlar maksimum.
Sponsorlar, bedava hediyeler, dagitilmak uzere osiboxlar. Bunlar kesilir ters konusurlarsa. Kanal buyumeden daha taraftar modundalardi.
Kastettigim o degil, elestiri yaparken cekinerek yapiyorlar. Tabii ki HUAAAAA ISTIFAAAAA demeyecekler. Genelde abuk subuk kendilerini iceren mesajlara cevap vermekle geciriyorlar programin yarisini.2 sene önce FB mağlubiyeti sonrasında da böylelerdi. Ve doğrusunu yapıyorlar. Binlerce insanın izlediği bir programda her zaman sükunetini korumalı, insanları birleştirmeye yönlendirmeli ve yapacağın eleştiriyi 5 kere süzgeçten geçirip yapmalısın.
Millet alıştı kamera karşısına her geçenin hıyar gibi yorum yapmasına samimiyet ayağına.
Kastettigim o degil, elestiri yaparken cekinerek yapiyorlar. Tabii ki HUAAAAA ISTIFAAAAA demeyecekler. Genelde abuk subuk kendilerini iceren mesajlara cevap vermekle geciriyorlar programin yarisini.
Iyi gunde her sey planin parcasi
Kotu gunde ya relax.
Bunun arasindaki dengeyi kaybettiler bence kanal buyudukce.linc moduna karsiyim ama elesitiri yapilabilir olmasi lazim.
Kendimi katmıyorum. GSC AÇIK yapsak, şurada futbolu bilen tonca insan var da, 4 kişi seçsek, bunlardan iyi yorum ve değerlendirme yaparlar.
Gıcık aldım iyice.
Çabuk 4'lüyü say.
Sadri yorumcu
Okan m. Yorumcu
Onur adıbelli yorumcu
Doğukan kanarya yorumcu
Recep buruk mod.
Tam istediğim yayın olur.

olm herkesin aynı fikirde olacağı bi programı niye izliyoruz![]()