Eski Açık | Youtube

@Murat Onder

Herkes takip ediyor bizi abim benim

Hala özür gelmedi ama bi ara dile
Konunun Eski Açıkla ne alakası var bilmem ama, kimin haklı kimin haksız olduğu da 1 kenara, Atatürk'ün Milletin Efendisidir dediği köylüleri aşağılamaya kalkan 1 tipten ben hiç 1 koşul da, şartta ve hususta özür dilemem.

Bunlar da Okan B.'yi sezon sonu kanala nasıl çıkarabiliriz diye her maç sonu yalakalık yapıyorlar. Böyle kanal mı olur.

Okan Buruk, İcardi vs fark etmeden baya eleştiriyorlar. Sadece ölçülü usturuplu şekilde yapıyorlar bunu. Nefret kusmuyorlar yani. Veya "hoca değil" falan demedikçe eleştiri yapmış olmuyorlar mı bilemedim.

Tamam beyler şampiyonluk kutlamarına çağırılacaksınız okanb de yayınınıza çıkacak tamam.

Okan'a laf söylememek için 50 takla atıyorlar her programda hele o kıyıcı.
Dun gercekten boyleleridi dayanamadim kapattim.

Hele hele "bu lar sinirle yazilan seyler, kaybedilen bir sey yok...relax" dediginde baya baya ya hadi ordan dedim.

"Bir sorun var anlamiyorum" diyorlar maksimum.

Sponsorlar, bedava hediyeler, dagitilmak uzere osiboxlar. Bunlar kesilir ters konusurlarsa. Kanal buyumeden daha taraftar modundalardi.

Dun gercekten boyleleridi dayanamadim kapattim.

Hele hele "bu lar sinirle yazilan seyler, kaybedilen bir sey yok...relax" dediginde baya baya ya hadi ordan dedim.

"Bir sorun var anlamiyorum" diyorlar maksimum.

Sponsorlar, bedava hediyeler, dagitilmak uzere osiboxlar. Bunlar kesilir ters konusurlarsa. Kanal buyumeden daha taraftar modundalardi.

2 sene önce FB mağlubiyeti sonrasında da böylelerdi. Ve doğrusunu yapıyorlar. Binlerce insanın izlediği bir programda her zaman sükunetini korumalı, insanları birleştirmeye yönlendirmeli ve yapacağın eleştiriyi 5 kere süzgeçten geçirip yapmalısın.

Millet alıştı kamera karşısına her geçenin hıyar gibi yorum yapmasına samimiyet ayağına.

2 sene önce FB mağlubiyeti sonrasında da böylelerdi. Ve doğrusunu yapıyorlar. Binlerce insanın izlediği bir programda her zaman sükunetini korumalı, insanları birleştirmeye yönlendirmeli ve yapacağın eleştiriyi 5 kere süzgeçten geçirip yapmalısın.

Millet alıştı kamera karşısına her geçenin hıyar gibi yorum yapmasına samimiyet ayağına.
Kastettigim o degil, elestiri yaparken cekinerek yapiyorlar. Tabii ki HUAAAAA ISTIFAAAAA demeyecekler. Genelde abuk subuk kendilerini iceren mesajlara cevap vermekle geciriyorlar programin yarisini.

Iyi gunde her sey planin parcasi
Kotu gunde ya relax.

Bunun arasindaki dengeyi kaybettiler bence kanal buyudukce.linc moduna karsiyim ama elesitiri yapilabilir olmasi lazim.

Kastettigim o degil, elestiri yaparken cekinerek yapiyorlar. Tabii ki HUAAAAA ISTIFAAAAA demeyecekler. Genelde abuk subuk kendilerini iceren mesajlara cevap vermekle geciriyorlar programin yarisini.

Iyi gunde her sey planin parcasi
Kotu gunde ya relax.

Bunun arasindaki dengeyi kaybettiler bence kanal buyudukce.linc moduna karsiyim ama elesitiri yapilabilir olmasi lazim.

Ben OB'yi vs gerçekten yeterine eleştirdiklerini düşünüyorum, bugüne kadar "istifa" hariç bence her şeyi söylediler. Bence üslupla ilgili. Yani ateşli bir şekilde yapmadıkları için sanki eleştirmiyormuş hissiyatı veriyor. Demek istediğim bu, insanlar alıştı eleştirirken hönkürmeye, halbuki gayet sakin şekilde hocanın hataları bunlar bunlar demek de eleştiri ya ve gayet normal :)

Kendimi katmıyorum. GSC AÇIK yapsak, şurada futbolu bilen tonca insan var da, 4 kişi seçsek, bunlardan iyi yorum ve değerlendirme yaparlar.

Gıcık aldım iyice.

Geri
Üst Alt