Eski Forum Üyelerinden Şahin Ak Vefat Etmiştir

Emre Zeytinli

FB Katıl Üyesi
Hocaların Hocası
Biraz önce twitter'da denk geldim, birkaç kişi konuşuyordu ne kadar doğru bilmiyorum tabi ama askerde boynu kırılmış hastaneye kaldırılmış kurtarılamamış sanırım. 2006-2011 arası bu forumdaydı kendisi. Ulaşmaya çalışıyorum telefonunu açmıyor, 3 gün içinde bitecekti askerliği. Kimi ilgilendirir bilmiyorum ama konu açayım dedim, forumda ciddi emeği olan biriydi.

Allah rahmet eylesin, yakinlarina sabir versin. Bu tarz seyleri duyunca insan sok oluyor :(

bize kaktüslü capsler paylaşmıştı bikaç arkadaşla bana ve ihraç almıştı

doğukan karadan mı vardı

tehdit etmişlerdi fln

neyse allah rahmet eylesin

Kesin bir bilgi yok arkadaslar, ben twitter'da yazılanları yazdım. Hesapladım şimdi ayın 8'inde bitmesi gerekiyordu askerliği, hala açmıyor telefonunu.

Eğer doğru ise allah rahmet eylesin. Yakınlarına sabır versin. :crushed:

Allah rahmet eleysin. :(

O degilde günlerdir kafamda bir soru vardi: GSC de o kadar üyer var bunlardan kesin bi tane ölmüstü, yada GSCUN Üyelerinden kac kisi öldü su ana kadar...

Ilginc...

Allah rahmet eleysin...

Allah rahmet eleysin. :(

O degilde günlerdir kafamda bir soru vardi: GSC de o kadar üyer var bunlardan kesin bi tane ölmüstü, yada GSCUN Üyelerinden kac kisi öldü su ana kadar...

Ilginc...

Allah rahmet eleysin...

En iz birakan Hakan abi olmustu herhalde. Gerci ben kendisini Gsc uyesi olarak degil gssozluk uyesi olarak taniyordum o zamanlar. Foruma katildigimda cafe bolumune adi verilmisti.

SM-P602 cihazımdan gönderildi

Polat Alemdar avatarı kullanan arkadaş mıydı ya öyle hatırlıyorum sanki doğruysa mekanı cennet olsun, Allah yakınlarına sabır versin.

En iz birakan Hakan abi olmustu herhalde. Gerci ben kendisini Gsc uyesi olarak degil gssozluk uyesi olarak taniyordum o zamanlar. Foruma katildigimda cafe bolumune adi verilmisti.

SM-P602 cihazımdan gönderildi

Hangi Hakan ? Kendisi taninmiyorum..Ne olmus ona?

Allah rahmet eleysin...

Geri
Üst Alt