Eski Günlerinde Olmayanlar, Yükselişe Geçebilecekler!

Cevap: Eski Günlerinde Olmayanlar, Yükselişe Geçebilecekler!

Nabiyonuz agalar sasirdiniz mi o adamlari alamayiz ya.

493317470.jpg

VDV ve Henry imkansiz, istesende getiremezsin.

Defansa Silvestre hucüma da Shevchenko fena olmaz.

Podolski sol forvete cuk oturur,çok beğeniyorum o adamı küçük bir alman takımına gitmişti.

Bellamy.jpg

Craig Bellamy

Keşke diyorum İn Haldun we Trust diyorum ve susuyorum:)

Bellamy.jpg

Craig Bellamy

Ben de cok istiyorum bu nazi kilikliyi da Man City'nin 20 forveti arasinda adam yine siyrilmagi basardi yani almamiz cok amma cok zor, keske oynatmasalardi da Santa Cruz, Adebayor gibi balthazalarlarin arkasinda curuyup devrede bizlere gelse idi.

Bellamy.jpg

Craig Bellamy

aman bizden uzak dursun, futbolculuguna lafim yok ama karakteri cok bozuk biri, "kulubede/soyunma odasinda" cok olaylar yaratir, bizden uzak dursun... Karakterli oyuncu Galatasaray icin bir sart dir.

karıköyde fenerlileri döver Bellamy :D hem de golf sopasıyla :D

#7 Ricardo Quaresma

Quaresma olmayacak transfer değil olabilir ve çok da güzel olur.. Hatta nedendir bilmiyorum ama Quaresma bir gün sanki Türkiye'de oynayacak gibime geliyor ama Galatasaray ama başka takım..

Podolski için Köln taraftarı 1 sezon para topladı o sezon satmaması için Bayern'den ricada bulundular.. O bir sevfa Köln için.. O olmaz..

Owen ManU'ya yeni gitti daha doğrusu yeni kaçırdık..

Ronaldinho olmaz diye birşey yok futbolcu da teknik direktör de başarı için ittifat yapabilecek isimler..

Cicinho benimde hayalimdir yıllardır..

Maniche artık bizim ayarımızda takımda oynayamaz..

Dos Santos sanki biraz pahalıya patlar..

Van der Vaart da olabilecek bir transfer..Çok da güzel olur ama bizim sistemde nerde oynar..

Özetlemek gerekirse hem bizim sisteme uyan hem de olabilecek isimler, Ronaldinho, Quaresma, Metlzelder ve Cicinho...

Hepsi fizik gücünü kaybetmiş adamlar nal toplarlar.

Senderos----barzagli---poulsen---de zeuw--woodgate---Roman Pavlyuchenko---------kompany--santa cruz------cristopher samba--elmander----jo---wanger love----rafael sobis---mancini----- Fabio Simplicio----

Mark Bresciano-----g.milito-r.marquez-garay

Oha ya isimlere bak bunların her biri altın değerinde hiç birine hayır demem hepsine yer buluruz sistemde rahat olsunlar :D :asd:.

Dusko Tosic-Markus Rosenberg-Halil Altıntop-Alex Silva-José Paolo Guerrero-Sebastian Kehl-Martin Fenin-bajramovic-Thomas Hitzlsperger-Sami Khedira

eski günlerini arayan arayan işi gecmiş oyuncuları ala ala düştüğümüz durumdan sonra hala bu tip topicler hakikatten komedi oluyor...

Servet'in yanına Metzelder veya Senderos,Forvete;Giuly veya Podolski Ön liberoya;Emana veya Kallstrom.Kadro böyle olursa sistem bile artık bahane olmaz.Takır takır...

eski günlerini arayan arayan işi gecmiş oyuncuları ala ala düştüğümüz durumdan sonra hala bu tip topicler hakikatten komedi oluyor...

Seninde transfer topiclerindeki yorumların baya komedi :asd: bknz.ağustos ayındaki topicler :asd:

Seninde transfer topiclerindeki yorumların baya komedi :asd: bknz.ağustos ayındaki topicler :asd:

yaaa öyle, yanlış transferleri eleştirip sonunda haklı cıkmak güzel oluyor ama sizin gibiler ne dediğimi bile anlayamadan aklınızca ortalığı bulandırıyorsunuz...

evlat aklın yerindemi senin,takımın ne halde olduğunu görmüyormusun yada sende SERCAN ve EMANA imza attı diyenlerin zokasınımı yuttun...

Geri
Üst Alt