Yıldırım Yorgun
Kırmızı Üye
- 20 Temmuz 2013
- 1.575
- 0
- 726
kiralıksa konulabilir hatta konulmalıdır ama satıyosan oyuncuyu koysan da bi hükmü olmamalı, hatta koyduran kulüp cezalandırılmalıdır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bunu fenerden baska takımın yaptıgını görmedim daha
Turkiye de Fener bunu cok yapti. Besiktas 2-3 sene evvel bir oyuncuda yapmisti. Adi aklima gelmiyor.
mesela aklima gelen yurt disindan var: pedro leon kiralik getafe. Real madrid e karsi oynatmadilar.
Türkiye değil dünyada sordum. Pedro Leon evet kiralıkken hiç reale karşı oynamamış gerçekten 2sene boyunca. Fakat 4 karşılaşmadan 1i hariç önceki haftalarda ve sonraki haftalarda da kadro dışıymış sakatlık falan nedeniyle. Ama o b1maç öncesi ve sonrasında kadro dışı değil. O yüzden haklı olabilirsin. Ama ben dünyada fazla duymadım bunun örneğini
Ingiltere de hepsinde gecerliymis. Federasyon un zorunlu bir maddesiymis.
lukaku mesela
Eyv ama ben bundan şunu anlıyorum sende katılırmısın. Futbolcuya dönecek gözüyle bakıyorlar ve futbolcunun sıkıntı çekmemesi için yapılmış gibi geliyor. Misal Lukaku Chelsea yi şampiyonluktan edecek golü atarsa takıma dönmesi sıkıntı yaratır.
Ama Semihte böşe bi durum yok Semih zaten istenmiyor. Ayrıca Sene sonunda sözleşmesi bitiyor diye hatırlıyorum
Olabilir evet. Ama Semih galiba tapusuyla gitmis. Zaten problem de bu. Ozaman Antalyaspor istedigi gibi kullanir. Buna kimse karisamaz zaten.
Böyle bir maddenin olup olmadığı belli değil. Aybaba da bilmiyorum demiş zaten bonservis ile aldiysa Antalya böyle bir madde eklenemez. Sadece söz almış olabilir Aziz Yıldırım satarken Antalya - Fenerbahçe maçı öncesi sakatlık haberleri duyarız. Oynamamasi daha iyi oynayıp da bilerek gol kaçırır Semih çünkü.