Eski Takımına Karşı Oynayamaz Maddesi

kiralıksa konulabilir hatta konulmalıdır ama satıyosan oyuncuyu koysan da bi hükmü olmamalı, hatta koyduran kulüp cezalandırılmalıdır.

Lukaku da Chelsea ye karsi oynayamaz. Ama o kiralik gitti.

sanirim Semih satilmis.

arastirma yaptim: premier league de bu bir kuralmis. Yani federasyonun duzenledigi bir kural.

Biraz yavaş sallayalim daha önce bizde yapmistik.

Amrabat giderse mesela bize karşı oynamasını istemem bir kaç kişiyi sakatlar hırs uğruna.

bunu fenerden baska takımın yaptıgını görmedim daha

Fenerbahçe Kayserispor'a üstelik bonservisi ile verdiği Önder Turacı için " Fenerbahçe'ye karşı oynayamaz" maddesi koydurdu. Ve bu oyuncu eski takımına karşı oynayamadı.

Ayrıca Beşiktaş aynı maddeyi Fahri için koydurmuştu...

Turkiye de Fener bunu cok yapti. Besiktas 2-3 sene evvel bir oyuncuda yapmisti. Adi aklima gelmiyor.

mesela aklima gelen yurt disindan var: pedro leon kiralik getafe. Real madrid e karsi oynatmadilar.

Türkiye değil dünyada sordum. Pedro Leon evet kiralıkken hiç reale karşı oynamamış gerçekten 2sene boyunca. Fakat 4 karşılaşmadan 1i hariç önceki haftalarda ve sonraki haftalarda da kadro dışıymış sakatlık falan nedeniyle. Ama o b1maç öncesi ve sonrasında kadro dışı değil. O yüzden haklı olabilirsin. Ama ben dünyada fazla duymadım bunun örneğini

Kiralık oyuncularda eyvallah olabilir. Çünki şike vs olayı sözkonusu olabilir. Ayrıca bonservisine sahip olan takımına geri dönmek için sertliğin dozunu kaçırabilir.

Ayrıca sonuçta tapusu eski takımında. Dediğim gibi bir derece mantıklı olabilir.

Ama bonservisini verdikten sonra bana çok mantıklı gelmiyor.

Bir işyerinde çalışıyorsunuz. O işyerinden ayrılıyorsunuz ve kendi işinizi kuruyorsunuz .

Size eski işyerinizdeki patronunuz " benim girdiğim işlere ihalelere sen girme " diyebilirmi misal.

Dese de sizin cevabınız +18 olmaz mı :rolleyes:

Türkiye değil dünyada sordum. Pedro Leon evet kiralıkken hiç reale karşı oynamamış gerçekten 2sene boyunca. Fakat 4 karşılaşmadan 1i hariç önceki haftalarda ve sonraki haftalarda da kadro dışıymış sakatlık falan nedeniyle. Ama o b1maç öncesi ve sonrasında kadro dışı değil. O yüzden haklı olabilirsin. Ama ben dünyada fazla duymadım bunun örneğini

Ingiltere de hepsinde gecerliymis. Federasyon un zorunlu bir maddesiymis.

lukaku mesela

Böyle bir şeyin sorulması bile enteresan bence.

Kiralık konusunda da olamaz bence. Sonuçta, adam o sene o takım için sahada ve o takımdan alıyorsa parasını mümkün değil.

Ingiltere de hepsinde gecerliymis. Federasyon un zorunlu bir maddesiymis.

lukaku mesela

Eyv ama ben bundan şunu anlıyorum sende katılırmısın. Futbolcuya dönecek gözüyle bakıyorlar ve futbolcunun sıkıntı çekmemesi için yapılmış gibi geliyor. Misal Lukaku Chelsea yi şampiyonluktan edecek golü atarsa takıma dönmesi sıkıntı yaratır.

Ama Semihte böşe bi durum yok Semih zaten istenmiyor. Ayrıca Sene sonunda sözleşmesi bitiyor diye hatırlıyorum

Eyv ama ben bundan şunu anlıyorum sende katılırmısın. Futbolcuya dönecek gözüyle bakıyorlar ve futbolcunun sıkıntı çekmemesi için yapılmış gibi geliyor. Misal Lukaku Chelsea yi şampiyonluktan edecek golü atarsa takıma dönmesi sıkıntı yaratır.

Ama Semihte böşe bi durum yok Semih zaten istenmiyor. Ayrıca Sene sonunda sözleşmesi bitiyor diye hatırlıyorum

Olabilir evet. Ama Semih galiba tapusuyla gitmis. Zaten problem de bu. Ozaman Antalyaspor istedigi gibi kullanir. Buna kimse karisamaz zaten.

Böyle bir maddenin olup olmadığı belli değil. Aybaba da bilmiyorum demiş zaten bonservis ile aldiysa Antalya böyle bir madde eklenemez. Sadece söz almış olabilir Aziz Yıldırım satarken Antalya - Fenerbahçe maçı öncesi sakatlık haberleri duyarız. Oynamamasi daha iyi oynayıp da bilerek gol kaçırır Semih çünkü.

Böyle bir maddenin olup olmadığı belli değil. Aybaba da bilmiyorum demiş zaten bonservis ile aldiysa Antalya böyle bir madde eklenemez. Sadece söz almış olabilir Aziz Yıldırım satarken Antalya - Fenerbahçe maçı öncesi sakatlık haberleri duyarız. Oynamamasi daha iyi oynayıp da bilerek gol kaçırır Semih çünkü.

Şunu düşünmemiz bile spor anlayaşımızın ne kadar kötü olduğunu gösterir. Bizde işe saygı hiç yok zaten.

Sike'nin cezasiz oldugu ülkede bu nedir ki.

Antalya Baskani dogruladi , 29. haftada belli olur diyor

ozaman Yilmaz Vural eski takimina karsi antrenor olarak maclara cikmasin maddesi yemesin adam bir mac bile yonetemez ..

boyle dandik maddeyi sadece sikeciler koyar zaten

Yeri geldi mi kendilerine en büyük kulüp diyorlar, şimdi bir Semih’ten mi korkmuşlar?

Ayrıca o ne saçma maddedir öyle. Sen ne hakla sözleşmen bulunmayan, artık başkasının futbolcusu olan bir oyuncuya yasak koyarsın derler adama, tabi bu son söylediğim sadece normal ülkelerde söylenecebilecek bir söz.

Geri
Üst Alt