Eski Türk Dizileri (Nostalji)

sevgilinin-resmini-tisorte-baski-yapmak_1350677.jpg

Hazır konu uplanmışken kendi reklamımı yapayım. Yedi numara dizisinin facebook sayfası yöneticisiyim herkesi beklerim.

Hazır konu uplanmışken kendi reklamımı yapayım. Yedi numara dizisinin facebook sayfası yöneticisiyim herkesi beklerim.

ft hocam

Ayrılsak da beraberiz Çok severdim
bu diziyi baslik icerisinde gormemle , hayal meyal hatirliyorum - bu dizi de konuk oyuncu olarak *meric acemi de yer almisti - kendisi simdilerin *senaristlerinden. dizi olarak, yaz isleri ve platform islerine yogunluk veriyor gibi...
kiralik ask ,ufak tefek cinayetler ,,netflix ; ask101 , kus ucusu aklima gelen isleri..

*ayrilsak da beraberiz - dizisi, donemin samimi islerinden biri idi kanimca.

beşik kertmesi diye dizi vardı, olgun şimşek, meltem cumbul, erdal özyağcılar. dizideki karakter isimleri;

elmas mağden, enis büyütücü.

kesin keramettin admirin parmağı var bu dizide.

enis-buyutucu_616666.jpg

@Vasfi Vural kadro cok iyimis.

-malesef izlemedigim bir diziymis.

her biri yetenekli oyuncular - basta erdal ustad olmak kaydiyla...
meltem'in filmlerini ayri begeniyorum.
olgun simsek yeni diziye baslayacak . sesini de kullandigi(turkulu vs) sahnelerin oldugu bir is olursa daha bi leziz olur izlemesi....< > # kapalicarsi isminde oynadigi dizi vardi - sicak bir is idi . . . sesiyle de dizinin onune gecmisti.
oyunculugu zaten yetenekli cok begenirim.

@Vasfi Vural kadro cok iyimis.

-malesef izlemedigim bir diziymis.

her biri yetenekli oyuncular - basta erdal ustad olmak kaydiyla...
meltem'in filmlerini ayri begeniyorum.
olgun simsek yeni diziye baslayacak . sesini de kullandigi(turkulu vs) sahnelerin oldugu bir is olursa daha bi leziz olur izlemesi....< > # kapalicarsi isminde oynadigi dizi vardi - sicak bir is idi . . . sesiyle de dizinin onune gecmisti.
oyunculugu zaten yetenekli cok begenirim.

Geri
Üst Alt