Eskişehir Kafilemiz Belli Oldu

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri
Fernando Muslera, Bilal Kısa, Yasin Öztekin, Umut Bulut, Lukas Podolski, Jose Rodriguez, Ryan Donk, Aurelien Chedjou, Lionel Carole, Semih Kaya, Martin Linnes, Koray Günter, Volkan Pala, Kerem Çalışkan, Muhammet Yeşilyurt, Tarık Çamdal, Emre Çolak, Cenk Gönen.

ne kampi izci kampi mi bu
futbolcu adi göremiyorum dogrusu lol

Iyi ...Yeni T.D. genc Oyuncuları götürüyor.

Gesendet von meinem Nexus 6P mit Tapatalk

Hangi takim gitmis eskisehir'e akhisar falan mi

Fernando Muslera, Bilal Kısa, Yasin Öztekin, Umut Bulut, Lukas Podolski, Jose Rodriguez, Ryan Donk, Aurelien Chedjou, Lionel Carole, Semih Kaya, Martin Linnes, Koray Günter, Volkan Pala, Kerem Çalışkan, Muhammet Yeşilyurt, Tarık Çamdal, Emre Çolak, Cenk Gönen.

Forma sansi bulurlar umarim.

Denayer de mi sakat ya.

Denayer de mi sakat ya.

"Belçika Milli Takımı dönüşü sağ adduktor adalesinde ağrı hisseden Jason Denayer’in ilk yapılan tetkiklerinde hafif zorlanma tespit edilmiştir. Oyuncumuz, tedbir amaçlı olarak Eskişehirspor maçı kamp kadrosuna alınmamıştır."

DEnayer düzelsin acil

Takim takim degil iyice revire dönüstü.

Eskişehirli arkadaşla takip edeceğiz maçı. Takımın üzerine lanet mi saldı ne yaptıysa ilk 11'în yarısı gitti iyice PTT takımı olduk çıktık.

Ilk 11:
Fernando Muslera

Martin Linnes, Aurelien Chedjou, Koray Günter, Lionel Carole

Jose Rodriguez, Bilal Kısa, Emre Çolak
,
Lukas Podolski, Umut Bulut, Yasin Öztekin

Ryan Donk, Semih Kaya, Volkan Pala, Kerem Çalışkan, Muhammet Yeşilyurt, Tarık Çamdal,, Cenk Gönen.

selcuk ve baltanin olmamalari iyi haber.

semih ve umutun olmalari kotu haber.

insallah volkan pala ve diger gencler oynarlar.

Volkan'dan başka gençlerde varmış görmüş olduk

bu 18den cikmasi gereken ilk 11:

muslera-linnes-ched-koray-carole-bilal-jose-yasin-emre-poldi-volkan

yedekler:

cenk-kerem-muhammet

semih, umut, donk ve tarik yedek bile olmamalilar. 3 yedekle ciksak kafidir.

Volkan ve Muhammet'i izlemiştim U21'de. İkisi de yetenekli oyuncular . Kaybedeceksek de bu gençlerle kaybedelim.

genclerin ücüde forvet olarak oynuyor (Volkan 19, Kerem 18, Muhammet 17 yasinda)

yarin Umut'u 90 dakika görmek istemiyorum

Geri
Üst Alt