Eskişehir Maçına Çıkmayın!

Karar yok hükmünde dedikten sonra maça seyirci alman lazım. Yoksa tükürdüğümüzü yalamış oluruz.

Karar yok hükmünde dedikten sonra maça seyirci alman lazım. Yoksa tükürdüğümüzü yalamış oluruz.

Hükmen mağlup sayılır, üstüne bir de para cezası yeriz. Onların işine gelir yani. Hatta bildiğim kadarıyla, hakemin, kural ihlali gerekçesiyle maçı oynatmama yetkisi de var. Yani stada seyirci alınırsa hakem maçı iptal edebilir.

Maça çıkmam

Sonra bidaha çıkma

Yenil yenil yenil

Onların ekmeğine yağ sür

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bunu kaçıncı defa yazıyorum bilmiyorum ama tapelerde Şekip'in Pfdk'da 6-1, tahkimde 4-3 öndeyiz dediği ortaya çıktıktan sonra sen bu kurulların değişmesi için kılını bile kıpırdatmazsan adamlar böyle istediği cezayı verir işte, resmen şikeciler devreye girip cezayı artırdı. Ülke futbolunda ilk defa olan bir şey PFDK'nın kararını yetersiz bulup tahkimin cezayı artırması...

Bu iş siyasete uzanıyor. Bu tüpçü hükümet gitmeden gitmez.

Hükmen mağlup sayılır, üstüne bir de para cezası yeriz. Onların işine gelir yani. Hatta bildiğim kadarıyla, hakemin, kural ihlali gerekçesiyle maçı oynatmama yetkisi de var. Yani stada seyirci alınırsa hakem maçı iptal edebilir.
Doğru diyorsun ama o zaman da söylediğimiz ile yaptığımız birbiri ile örtüşmeyecek. Karar yok hükmündedir yerine bu kararı kınıyoruz, hukuki mücadele vereceğiz şeklinde bir açıklama daha yerinde olurdu.

Bunu kaçıncı defa yazıyorum bilmiyorum ama tapelerde Şekip'in Pfdk'da 6-1, tahkimde 4-3 öndeyiz dediği ortaya çıktıktan sonra sen bu kurulların değişmesi için kılını bile kıpırdatmazsan adamlar böyle istediği cezayı verir işte, resmen şikeciler devreye girip cezayı artırdı. Ülke futbolunda ilk defa olan bir şey PFDK'nın kararını yetersiz bulup tahkimin cezayı artırması...

ünal aysala kızmamdaki en büyük sebeplerden biri bu işte..

O maça çık Eskişehir i oynadigin futbolla ez ve bekle

Aşkın Bende Bir Çiçek. Hadi Çay Demle de İçek

Çıkmayalım sonra kahkahalar atsınlar.
Her ne kadar bu lig için fazla şerefli olsakta maça çıkmalı, onlara inat atabildiğimiz kadar atmalıyız bence.

Geri
Üst Alt