Eskişehir ve Sivas'ı Düşürme Başlığı | Mission Completed

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri
Şu iki şikeci kulüpten kurtulalım artık. Kaç senedir gerçekleşmesini bekliyoruz.

Umarım ters tepmez. Hayırlı olsun topic.

Bir EsEs'li olarak bu topici kiniyorum!

Eskisehirspor lige güzel renk katan bir ekip. IBB gibi takimlar yerine böyle taraftari olan sehir takimlari olmasi gerekir. 1-2 Kisi yapti ayibi bütün bir kulübe yikmamak lazim. Az puan birakmadi IST Takimlari EsEs deplasmaninda...böyle zor maclar heyecan ve kalite katar.
Bütün Sehir futbol futbol coskusunu yasiyor... statlarin bos kalan zamanlarda böyle sehirler takimlar ligin gelisimine iyi gelir.

Malesef bu sene Eskisehir baya kötü...berbat bi kadro yapilanmaya gidildi. Umarim lig de kalirlar.

Güclü bir GS istiyorsak güclü bir ligi istememiz gerekiyor.
Bursa, Eskisehir, Trabzon, (Izmir Takimi), Konya gibi güclü ve coskulu ekipler/futbol sehirler daha da güclenirse hem futbol zevki cogalir hemde ligi daha kaliteli bir hal almis olur.

Son düzenleme:
2016dan tek beklentim bu
namuslu vatandaş olarak topic'e tam destek veriyorum

Son düzenleme:
Eskişehir geçen sene bizi yine şampiyon yapti sevmesemde. Sivas hemen düşsün. O mecnun'un yüzünü görmeyi istemiyorum.

Eskişehir mersin sivas 3 şikecide düşecek inşallah. Her sene fenere yatan ama bize köpek gibi oynayan takımlar.

Ondan sonraki senede ibb, gençlerbirliği falan bekliyorum

reserved hadi inş. 2 sene sonrada bjk inş.

Eskisehir kalsa iyi olur bu arada.Sikeli sezon disinda fbye hep yasladilar.

agreed re: Sivazspor
disagree re: Es es

Eskisehirde yine taraftar falan var ama sivas düsmeli

Elazığim yeniden 1.ligte olsunda kim düşerse düşsün.

Sivas düşmeli bencede. Sivas şehrine ve saire sorunum pek yok ama başkanları tam şerefsiz. Öyle birisini devamlı seçen kulüp ve şehir en alt kümelere düşmeli.
Es Es şikeli adamlarından kurtuldu en azından

Birkac itin yaptigini fenerede mal etmeyelim o zaman.

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Birkac itin yaptigini fenerede mal etmeyelim o zaman.

Fenerde ki olay farklı biraz. Hemen hemen tüm camialari taraftar olsun ve saire şikecilerin arkasında durdu ve savundu. Es Es de öyle eylem oldumu?
Allah korusun bir gün bizde de öyle kişiler çıka bilir ama biz o kişileri odunla kocalarız büyük ihtimalde. Cem nala hazırlık maçında yanlış firma giydi diye keleler uçtu sonuçta örnek verirsek.

yaw he he gelin bunu Sivastaki Galatasaraylılara söyleyin bakın küfür repartuarları nasıl genişliyor :D ben Sivaslının hasıyım ve Galatasaraylıyım böyle şu düşsün bu düşsün diyerek hem o memleketli renkdaşları inçitiyorsunuz hemde antipati kazanırsınız.

sivas ve esk.şehir düşsün. 2 seneyede bjk düşsün.

Valla beni ilgilendirmez benim babam da fenerli o donem yatagindan kalkip sikeci o...c..lari deyip yatti mevcut yonetime, bu mentalitede cok adam gordum ayrica onu da belirteyim.

Ayrica fener asla bizim gibi olamaz o konuda zaten aziz kulubu ele gecirmis bir vaziyette oldugundan mevcut yonetim vs bunlari koruma derdine dusmezdi. Birde hatirladigim kadariyla bir tribunle aziz ters dustu bir ton olay oldu onlarin temeli yine sike olayina dayaniyordu.

Neyse fenerlileri vs korumak gibi gorundum. Bunu 1 de yapan 10 da yapan birdir cezasini cekmeli.
O gun tff cesaretli olabilseydi 8 takim kume dusecekti vah bunlara yazik mi diyecektik.
Mevcut yonetimleri azizin eteginin altina girmis turk futbolunda teroru besliyorlardi.

Sivas-mersin-eskisehir-antep bu takimlara yillardir kinim var ve bitmez

Geri
Üst Alt