Eskişehir ve Sivas'ı Düşürme Başlığı | Mission Completed

Valla beni ilgilendirmez benim babam da fenerli o donem yatagindan kalkip sikeci o...c..lari deyip yatti mevcut yonetime, bu mentalitede cok adam gordum ayrica onu da belirteyim.

Ayrica fener asla bizim gibi olamaz o konuda zaten aziz kulubu ele gecirmis bir vaziyette oldugundan mevcut yonetim vs bunlari koruma derdine dusmezdi. Birde hatirladigim kadariyla bir tribunle aziz ters dustu bir ton olay oldu onlarin temeli yine sike olayina dayaniyordu.

Neyse fenerlileri vs korumak gibi gorundum. Bunu 1 de yapan 10 da yapan birdir cezasini cekmeli.
O gun tff cesaretli olabilseydi 8 takim kume dusecekti vah bunlara yazik mi diyecektik.
Mevcut yonetimleri azizin eteginin altina girmis turk futbolunda teroru besliyorlardi.

Sivas-mersin-eskisehir-antep bu takimlara yillardir kinim var ve bitmez

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

o tribünde tepki gösterenler ali şen ci sürekli bedava bilet isteyen malum gurup. yoksa şike konusunda tepki falan verdikleri söylenemez.
bu kısım dışında tüm metin için :005:

Şampiyonluk yarınlara kaldığı ve yarınlar için de umutlarımız azaldığından antuda görmeye alıştığımız başlıklar açılır oldu ya.

Harbiden ha.Gecen sene antuda Denizli kume dussun basligi acilmisti.Dusmemisti :D

15.MEDICANA SİVASSPOR---- 17 2 8 7 17 23 -6 14
16.GENÇLERBİRLİĞİ-----------17 3 4 10 14 25 -11 13
17.MERSİN İDMANYURDU------17 2 4 11 21 36 -15 10
18.ESKİŞEHİRSPOR-----------17 3 1 13 17 36 -19 10

eskişehir gitmiş gibi sivas yırtabilir onu forum olarak biz düşürücez

Kim dussun dusmesin beni ilgilendirmez ama ligde Karsiyaka , Goztepe , Altinordu gibi takimlar gormek istiyorum...

Konuyu Murhan acmissa Eskisehir yada Sivas sampiyon olur. :D

Kendi dusen aglamaz 2 takimda beter olsun akillansinlar sonra tekrar yukselirler superlige...

bu sene düşmesini istediğim iki kulüp. özellikle mecnun otyakmaz gibi haysiyetsiz adamların hala bu ligde takımın başında olması sinir bozucu. aziz yıldırım neyse mecnun otyakmazda o

Küme düşme yolunda Sivas'a ilk darbeyi biz vuracağız inşAllah. Maç sonu alınacak galibiyette o stad "Sivas kümeye" diye inlemeli.

Eses ligin ilk maçında fenere yaslayınca görecem düşsün diyenleri.

sivas 6 futbolcuyu yollamış okan buruk gibi jenerasyonunun en iyi hocasıyla düşmez hiç boşuna heves edip hayal kırıklığı yaşamayın..sivas ilk 10 da bitirebilir bu ligi..

Sivas i bilmem ama es es inşallah düşer
Öyle azizi çağırıp tesislerde kadro yazdırmasi değildi

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İkisi de düşer umarım ama bence Sivas kalır, Eskişehir düşer.

Küme düşme yolunda ilk darbeyi vurup maç sonunda "Sivas Kümeye" demek için güzel bir gün. Eskişehir'e o kadar nefretim yok ama Sivas amatöre kadar düşse üzülmem.

Eskişehir düşer bu sene Sivas'ı bilmem.

Geri
Üst Alt