Faso arena
ins fire prooftur da yanarak olmezsiniz es es sporlular
ins fire prooftur da yanarak olmezsiniz es es sporlular
eskişehir bu stadla süper lig yapamadan yok olmaya doğru gidiyor. Bir başka boş yere stad daha. Bakalım ne olacak, bu stadın sonu. Bana göre mutlaka her şehirde en az 2 takım olmalı. Bizim ülkedeki en büyük eksiklerden birisi bu. İstanbul,Ankara,İzmir,Adana,Antalya dışında şehrinde 2 takım olan şehir var mı? Kayseri vardı, Erciyes battı. Her şehirde 1 takım olması kötü. 15 günde 1 kullanıyor bu yeni stadlar.
İstanbul, Ankara, İzmir dışında gerek yok 2 takıma. Kayseri, Sivas, Eskişehir gibi şehirlerden yıllık bütçesi 25 milyon ve 10 milyon euro olacak 2 takım olacağına bütçesi 30-35 milyon euro olan tek ve daha güçlü bir takımın çıkması çok daha mantıklı. (miktarları salladım) Taraftar bölünmez, ekonomi bölünmez, destek, ilgi, alaka bölünmez.
katılmıyorum. Dünyanın üst düzey liglerinde 2-3 takımı olan şehri geçtim kasabalar var. Özellikle İngilizlerde meşhurdur. Bu yüzden herkes kendi yaşadığı yerin takımını tutuyor, yerel rekabet üst düzeyde. Bir tanesi iyiyse, onu geçmek için diğeri daha çok rekabet ediyor.
ADS-Adanaspor rekabeti gibi her şehirde olsa kötü mü? Adana-Rize maçının hiçbir izlenir tarafı yok ama ADS-Adana maçını o şehirde yaşamayanlar bile izliyor rekabetten ötürü veya Karşıyaka-Göztepe maçını.
@Sertan Nalbant dayı 3.lige düştüler. Stad çöp artık
Uzay çatıyı taşıyan hareketli mekanizmayı sabitledikleri kaideleri kar yağışı yüzünden patlamıştı.bir kaç hafta sonra açıldı, karşılaşma oynandı sonra hep. Çok önemli bir konu değilBirara kolonlari patlayan ve çökme riski yasayan stad degil mi buras?
Borç içinde battılar, zor.Geri gelmezlermi renktas ?
Uzay çatıyı taşıyan hareketli mekanizmayı sabitledikleri kaideleri kar yağışı yüzünden patlamıştı.bir kaç hafta sonra açıldı, karşılaşma oynandı sonra hep. Çok önemli bir konu değil