eskişehirspor-fenerbahçe maçında verilen kırmızı kart

Enes Kaplan

Kırmızı Üye
Bu pozisyonda Alpaslan Öztürk Kırmızı kart görüyor. Ben 2011-2012 sezonunda bile böyle bariz bir hata(?) görmedim gerçekten ibret alınması gereken bir karar. Hakem bozuntusunun biraz haysiyeti varsa düdüğünü asması gerekiyor.

MLVgA2.jpg

[VINE]iOVBqllaxTz[/VINE]

Moderatör tarafında düzenlendi:
ben küfür filan etti sandım açıkçası, yoksa direk kırmızının bi açıklaması yok

Penalti ne oldu? Hemen unutuldu galiba.

Bu hakem bir daha mac yönetmemeli, lisansi acilen yirtip atilmali.

bu kadar serefsizce bisey daha once gormemistim
itoglu it FB
NKFVAS

Bu Es Es deplasmani bu hava sartlari ile cok zor olacakti onlar icin, resmen hakem kararlari ile aldilar maci. Yoksa mac 0:0´lik bir hava icinde geciroyrdu.

Hakemin lisansini iptal etmeliler, boyle amatorluk nerede gorulmus?

1. Yarının yarısında izlemeyi bırakmıştım. Neler olmuş lan öyle

Bu kadar skandal bir maç hatırlamıyorum...

ABV

onun bunun çocukları,hala bi de bu maç hakkında yorumlar yapıyolar.kjaer şöyle,pozisyon vermiyoruz.insanda utanma olur ya.hakem resmen katletti maçı.cibiliyetini sevdiklerim.

Mehmet Topal'ın üzerinde parçalı forma olsa idi direkt olarak ihraç alacağı kart olurdu. O da yetmezmiş gibi üç maç da ceza gelirdi.

İlk yaridan aoylemistim ikinci yari kirmizinin cikacagini eses e
Penaltidan belliydi macin sonucu

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

FFP ile uğraşırken neler olmuş öyle. Skordan şüphelenmiştim zaten.

Yapmayin boyle seyler, herseye sike imasiyla yaklasmayin olur arada durduk yere kaleciler bile atilabilir bunlar fenerin sike yaptigini gostermez cikti ortaya yine 2011 sike kesfetme timi.

Anlayana fena ironi. Bunlarin alin teri ile kazandigi macta bile sike ararim ben cok net.

Ek olarak 2011-2012 doneminde erman toroglununda kastettigi gibi ceza almayan tek bir arguman vardi hakemler.

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O hakemlerin suratina tüküreyim.

Avrupa'ya gidince hepsinin gözleri kartal gibi oluyor, kendi ligimizde de eyyamin dibine vuruyorlar. Hele hele Cüneyt denen o kepaze herif.

Adamlar utanmadan açık açık yapıyor her şeyi :D

Acaba şimdi aziz ve onun soytarısı mahmut açıklama yapacaklar mı

Gesendet von meinem ONE A2003 mit Tapatalk

Şikeci ipneler.

Geri
Üst Alt