Eskişehirspor Henüz PTT 1.Lig'e Düşmedi!

işi sivas karıstıyor aslında haftaya kazanamasa 3lü müçlü demeden eskişehir düşüyor
ulan gene bütün iş fenere kaldı.

antep 2001 de kadıkoyde yaptığı halt
diğer ikisinin 3temmuz ve öncesi yaptığı halt düşmeleri muhtaç oldukları fenere bağlı

Abi Kadıköy'de yaptığı halt diyorsunuz da,adamlar o maçı kazansaydı şampiyon olabilirlerdi,bayağı da yüksek bir ihtimalle hem de.

Abi Kadıköy'de yaptığı halt diyorsunuz da,adamlar o maçı kazansaydı şampiyon olabilirlerdi,bayağı da yüksek bir ihtimalle hem de.

Evet o mac temiz ama yuz yilin salakligi denebilir yine de , 4-3 ten sonra 4-4 e getirecek pozisyonlari var , 0-3 iken 4 olacak pozisyonlari var ,fenere yenilip sampiyonlugu ,sonra iceride bize yenilip sampiyonlar ligini kaybettiler

biz de bos durmayip hem fenere hem ankaragucune yenilerek esasen altin tepsiyi sunduk

Evet o mac temiz ama yuz yilin salakligi denebilir yine de , 4-3 ten sonra 4-4 e getirecek pozisyonlari var , 0-3 iken 4 olacak pozisyonlari var ,fenere yenilip sampiyonlugu ,sonra iceride bize yenilip sampiyonlar ligini kaybettiler

biz de bos durmayip hem fenere hem ankaragucune yenilerek esasen altin tepsiyi sunduk

Salaklık olabilir onda katılıyorum da,o maç için şike iması yapmak doğru değil bana göre.Şike/teşvik iması yapılacak maç bizim içerdeki Ankaragücü maçı olabilir örnek.

Ben ona da katilmam cunku ankaragucu o sezon bir ilki basarip 4 buyukleri de yenmisti , ozellikle kisa sure once feneri de yenmislerdi , ustelik biz cok erken 10 kisi kaldik ,yani o macta da bir sey aramak yersiz olur

bizim oyle salakca cok macimiz var samiyende , beraberligin yettigi lokomotiv macini kaybetmek gibi mesela

2001in antebinide korudunuz ya daha nediyim. takılın siz.

Taraftsrı olan takım kalsın abi. Bos tribun fetisisti misiniz. Yeni stadı var taraftarı renkli

Ins sivas kume duser

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bırakın düşsünler bize karşı aslan kesilirler hep,antepinde düşmesini isterdim sivas kalsın eskişehir ve antep düşsün eğer öyle bir ihtimal varsa.

vay arkadas 2001 yilindaki fenev-antep macina temizdi diyen GALATASARAY lida gördük ya daha ne diyeyim...o mac dünya tarihindeki en acik sike maciydi o serefsizz kalecileri ömer catkica neden her macta bizimkiler ana avrat sövdülerr saniyorsunuz...o zamanin baskani celal dogan milyonlari götürdü azizin kankisidir, samandirada devamli azizi ziyarete gelir antrenmani izler.. hatta bundan 3-5 ay önce antepin o macta oynayan rus oyuncusu rus gazetelerine o macta sike yaptik diye itirafi bile var..burdamac temizdi diye baslik acin bari :)

bırakın düşsünler bize karşı aslan kesilirler hep,antepinde düşmesini isterdim sivas kalsın eskişehir ve antep düşsün eğer öyle bir ihtimal varsa.

es es düşecegine antep düşsün. Es es bizi geçen sene şampiyon yapti yine. Bu antep bildim bileli bu fenere yeniliyor.

Engin Bekdemir'e çökmeliyiz arkadaşlar,Yasinin yerine gelsin oynasın rotasyon olur en kötü

Hee gelsin bi o eksikti zaten. Elimizde zaten hic oyuncu yok rotasyon icin, dolduralim takima yeni "yedekte o oturacagina bu otursun" denilen topculari.

Sivasın Tek şansı antebin yenilmesi ve eskişehirin puan kaybetmesi ve anteple arasındaki ikili averaj ile oluyor sanırım.. İçlerinde en zor iş Sivas'ta aslında gibi.. Eskişehir'inde işi zor ama yenince bu sefer Sivas'ta yensin diye bekleyecek, garip bir hafta olacak

Bu nasi başlık lan

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mersin kesinleşti de fb nin şakşakçıları sivas,eskişehir de düşse süper olur. Seneye de Bursa düşer inşallah.

İnşallah düşer şikeci pislikler.Amatöre kadar yolları var.
CicA2NgXAAAWLvR.jpg

Geri
Üst Alt