Eskişehirspor'dan "Şike Davası" Açıklaması

Ahmet KOLKOPARAN

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Eskişehirspor'dan "Şike davası" açıklaması

UEFA'nın Eskişehirspor hakkında disiplin soruşturması başlatması üzerine Eskişehirspor açıklama yaptı.

21.05.2014 - 23:52

eseslogolu.jpg

UEFA, Sivasspor ve Eskişehirspor hakkında 'şike davası' kapsamında disiplin soruşturması başlatmasının ardından Eskişehirspor resmi internet sitesinden bir açıklama yaptı.

Eskişehirspor yaptığı açıklamada;

Türkiye Futbol Federasyonu ve UEFA’nın ilk defa uygulamaya koyduğu ağır "Mali Fair-Play" ve lisanslama koşulları, kulübümüz tarafından eksiksiz yerine getirilerek, UEFA Lisansının alındığı, daha önceki bir tarihte kamuoyuna duyurulmuştu.

Lisanslama aşamasında, Türkiye’de yaşanan şike olaylarında, kulübümüzde o dönemde görev alan bazı kişilerin şike sürecinde adlarının geçmesi nedeniyle, konuya ilişkin gerekli açıklama, bilgi ve belgeler TFF aracılığı ile UEFA’ya sunulmuştur. 19 Mayıs 2014 tarihinde UEFA tarafından kulübümüze gönderilen yazıda, şike sürecinin incelenmesine yönelik UEFA Disiplin Talimatı kapsamında kulübümüzün incelemeye alındığı bilgisi tarafımıza ulaşmıştır.

Bugün akşam saatlerinde, UEFA Tarafından gönderilen bir başka yazıda, UEFA Genel Sekreterliği ve UEFA Disiplin Müfettişliğinin talebi üzerine konunun UEFA Temyiz Organına intikal ettirildiği ve mevcut durumun 02 Haziran 2014 tarihinde karara bağlanacağı; disiplin birimlerine, varsa gerekli belgelerin 01 Haziran 2014 Tarihine kadar gönderilmesi gerektiği tarafımıza bildirilmiştir. Kulübümüzün, şike olayları ile ilgili yapılan tüm soruşturmalarda müdahil olmadığı ve herhangi bir ceza almadığı kamuoyunun malumudur.

UEFA tarafından yapılan inceleme, Yönetim Kurulumuz tarafından dikkatle takip edilecek ve istenilen ilave bilgi ve belgeler de, işbirliği içinde sunulacaktır.

Yönetim Kurulumuz, kulübümüzün hak ve menfaatlerini korumaya yönelik dikkatli ve duyarlı bir şekilde çalışmaktadır.

Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarız.

ESKİŞEHİRSPOR KULÜBÜ YÖNETİM KURULU

Fenere yatarken iyiydi de mi?

İnşallah en yüksek düzeyde bedelini ödeyeceksiniz.

o eski yönetim ve teknik heyetin cezasını bunlar çekecek.

beter olsunlar.bunlarda az değil yılanın başını küçükken ezeceksin.

Siyaset halleder kafanızı yormayın.

★SⅢ Tapatalk★

Kasımpaşa 'nın avrupa umudu ortaya çıkarsa siyaset halleder ama tersten !

Onu başka konuda konuşuyoruz zaten. Burada mesele Avrupa kupalarına katılım. Elmayla armutu karıştırmamak gerek.

Armutla elmayla bi ilgisi yok bunun. Şike yapıldımı karşılığı belli. Bu adamlar şikeyi bu ligde yaptılar Avrupada değil. Bu ligdede yaptılarsa küme düşürülmeli. Senin mantığınla hareket edeceksek fenerin avrupa kupalarında oynaması gerekirdi. Şikeyi bu ligde yapıp avrupa kupasında neden oynamadı. Demekki şike yaparsan UEFA nın tüm organizasyonlarında yer almaman ve ülke federasyonunun bağlı UEFA denetimindeki ve sorumluluğundaki ligdende bir alt lige düşmen gerekirdi.

★SⅢ Tapatalk★

Turk futbolu o kadar pisligin icine batmis ki, yakinda avrupa kupalarina gonderecektakim bulamicaz. Bizi bu hallere dusurenler ve bu kirli duzene canak tutanlar utansin!

Armutla elmayla bi ilgisi yok bunun. Şike yapıldımı karşılığı belli. Bu adamlar şikeyi bu ligde yaptılar Avrupada değil. Bu ligdede yaptılarsa küme düşürülmeli. Senin mantığınla hareket edeceksek fenerin avrupa kupalarında oynaması gerekirdi. Şikeyi bu ligde yapıp avrupa kupasında neden oynamadı. Demekki şike yaparsan UEFA nın tüm organizasyonlarında yer almaman ve ülke federasyonunun bağlı UEFA denetimindeki ve sorumluluğundaki ligdende bir alt lige düşmen gerekirdi.

★SⅢ Tapatalk★

Ben öyle bir şey demedim. Hala ikisini bir tutuyorsun. Ligde düşmediler diyen de sensin, ben değil. Daha süreç tamamlanmadı.

Sen halledilir dedin mi, ben ona bakarım. Uefa'dan men almalarını engelleyebildiler mi? (Bjk için tedbir kararı.)

Ben öyle bir şey demedim. Hala ikisini bir tutuyorsun. Ligde düşmediler diyen de sensin, ben değil. Daha süreç tamamlanmadı.

Sen halledilir dedin mi, ben ona bakarım. Uefa'dan men almalarını engelleyebildiler mi? (Bjk için tedbir kararı.)

Ben ne diyorum sen ne diyorsun. Bir takım şike yaptığı yada teşebbüs ettiği ispatlanırsa hem ligden düşürülür hemde avrupa kupalarına alınmaz. Fenerbahçe şike yaptı ve avrupa kupalarına alınmadı. Lig içinse uefa ile siyaset anlaştı. Şimdi eskişehir, sivas madem şikeden yargılanıyor. Avrupadan men edilecekse ligdede bir alt lige düşürülmesi gerekiyor. Siyaset buna müsaade etmez.

Bilmiyorum daha nasıl açık yazayım.

★SⅢ Tapatalk★

Ben ne diyorum sen ne diyorsun. Bir takım şike yaptığı yada teşebbüs ettiği ispatlanırsa hem ligden düşürülür hemde avrupa kupalarına alınmaz. Fenerbahçe şike yaptı ve avrupa kupalarına alınmadı. Lig içinse uefa ile siyaset anlaştı. Şimdi eskişehir, sivas madem şikeden yargılanıyor. Avrupadan men edilecekse ligdede bir alt lige düşürülmesi gerekiyor. Siyaset buna müsaade etmez.

Bilmiyorum daha nasıl açık yazayım.

★SⅢ Tapatalk★

Siz konuyu nereye getirdiniz yav. Allah aşkına ilk yazdığınız mesajla bu dediğinizin ne alakası var. Ben dediğinizi anlıyorum da siz bence demagoji yapıyorsunuz.

Beter olun lan şikeci köpekler! İnşallah sizi ve Sivas'ı da almaz avrupa kupalarına!!!

Fener sivas eskisehir hep beraber kümeye insallah.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

casa gideriz yeauhhhh naumusumuz yeahhhh biz Cumhuriyetin bekçisiyiz yeauhhh operayon yeahhh

en ağır cezayı almanız dileğiyle

:

Geri
Üst Alt