Eskişehirspor’un Yeni Hocası Yılmaz Vural Oldu!

Futbolu bırakmıştı?

1416907000547448f890e62_big.jpg

Inanilir gibi degil ya.

Ilk kez 1995'te calistirmis Eskisehir'i. Simdi 2.dönemi olacak orada. Yilmaz Baskan 1999'dan beri belediye baskanligi yapiyormus, baksin bakalim ne gibi degisiklikler olmus sehirde.

Adana, Antalya, Konya ve Gencler'i 2 kez calistirmis. Rekor Bursaspor'da. 3 kez calistirmis.

Çalıştıracak tabi,millet laf edecek diye adam ekmeğinden mi olsun?

Adam artık Süper ligden değil alt ligden takım düşürecek.

Helal olsun hocaya hep ateş hattında ki takımları alıyor, bazıları düşüyor bazıları çıkıyor ama ateşle oynamaktan çekinmiyor yılmaz hoca

Hocalığını sevmezdim ama biraz sempati duyardım, sanırım artık onu da duymuyorum..

"Delilik, aynı şeyi tekrar tekrar yapıp farklı sonuçlar beklemektir." A.E.

Çalıştıracak tabi,millet laf edecek diye adam ekmeğinden mi olsun?

Önüne gelen takıma gidiyor mesela giresunu biraz araştırsa disiplinsiz futbolculardan kurulu bir ekip olduğunu kulübü oyuncuların çiftlik yaptığını bilir gitmezdi. Çünkü bu oyuncular kendisini de kovdurttu. Sonra da çıkıp niye beni 3 büyükler almıyor diyor.

Önüne gelen takıma gidiyor mesela giresunu biraz araştırsa disiplinsiz futbolculardan kurulu bir ekip olduğunu kulübü oyuncuların çiftlik yaptığını bilir gitmezdi. Çünkü bu oyuncular kendisini de kovdurttu. Sonra da çıkıp niye beni 3 büyükler almıyor diyor.

Haklı.İsmail Kartal'ın,onun bunun şans bulduğu 3 büyüklerde kendisi de pekala bir şans bulabilirdi.

Haklı.İsmail Kartal'ın,onun bunun şans bulduğu 3 büyüklerde kendisi de pekala bir şans bulabilirdi.

niye şans bulamadığını yazdım. İsmail kartal doğru adamlara yakın olmuş ki(kendisi açısından) bu görevi alabilmiş. Herhangi bir camiaya bağlılığın yoksa bu görevleri yılmaz gibi davranarak alamazsın. Böyle kariyer planlaması olmaz.

niye şans bulamadığını yazdım. İsmail kartal doğru adamlara yakın olmuş ki(kendisi açısından) bu görevi alabilmiş. Herhangi bir camiaya bağlılığın yoksa bu görevleri yılmaz gibi davranarak alamazsın. Böyle kariyer planlaması olmaz.

Aynen haklısın o konuda bir şey demiyorum,sadece 3 büyüklere ne hocalar geldi,şansı yaver gitse Yılmaz hoca da şans bulurdu yani adamın da tepkisi buna bir nevi.

Enteresan.

Herife ya 'aman düşürme bizi' diye ya da 'aman çıkart bizi' diye teklif gidiyor. Ortası yok.

Son 7 hafta, Eskişehirspor ateş hattında.

Geri
Üst Alt