Oktay Sönmezoğlu
Parçalı Üye
- 12 Ağustos 2011
- 3.053
- 2.668
- 1.413
doğruysa Türkiye'nin Bayern Münihi olamıyoruz demektir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Paçalar yine olmamış.
Aynı zamanda gider patlaması da var. Yönetim kar açıkladığını söylüyor ama bu biraz rakamsal bir kar; sportif AŞ'nin kulüpten tahsili mümkün olmayan alacağına yürüttüğü faizden geliyor."
Hiç bir zaman Mecidiyeköy ile borçlar kapanacak denmedi. Mecidiyeköy projesi satılınca oradan gelecek para ile Florya arazisinin GS'ye ait olmayan 40 dönümü alınacaktı ve zaten öyle oldu. BB her zaman Florya'dan gelen avansla kapatılacaktı zaten ve öyle oldu ama denilen tarihten 1 sene geç oldu. Florya'ya konut projesi yapmakla stadın yanına kendi salonlarını yapmak aynı şey mi? Çok basit bir örnek Stadın yanındaki proje ne zaman tamamlanır dediğinde 3 yıl 5 yıl hatta 10 yıl diyen var mesela. Florya projesinde böyle deme ihtimalin var mı?
Dursun Özbek'in şu anda eleştirilecek yanı faktorinkten aldığı borçtur onu da kendisi 75 milyon yatırım yapıldı o sebeple kısa vadeli alındı diye açıklama yaptı ama burada kısa vadeli yönetim neden bu yatırımı kendi karşılamadı da tekrar faize soktu kulübü denir? Diyen de haklıdır.
Bu arada 30 dönüm Riva'da ticari inşaat yapılabilecek arsa kulübe kazandırıldı. Eleştirirken bir şeyi doğrularla eleştirmekte fayda var. Hiç bir zaman Mecidiyeköy'den gelen para ile BB kapatılacak tarzı bir planı olmadı o zaman 40 dönüm Florya arazisini alamıyordun çünkü. Dursun Özbek hiç bir şeyi tam dediği tarihte yapamadı bu da GS'ye 60-70 milyon dolar ekstra gidere neden oldu. Faktöring borçlanmasının eleştirilmesi gayet doğal ama olmayacak şeyleri yada kulüp yönetilmez durumda gibi gerçekle alakası olmayan şeylere de gerek yok Eşref H'nin yaptığı gibi. Hiç bir şey yapmayıp sadece laf atmakla olmuyor.
Acı gerçekler hazamanında yarısını kapatacak demiş mecdiyeköy için
zaten lafın tamamına bakmak lazım tekrar borçlanıcaksan niye çıkıon demiş
floryadan avans alıp bank birliğinden çıkıp tekrar borçlanıyor fln. doğaçlama iş yapıon diyor dursuna ki haklı
Sayın Başkan ve yönetim 'Bankalar Birliği borcunu kapattık' dediler, biz de alkışladık. Ama Bankalar Birliği'ne olan borcumuzdan daha fazlasını ve daha yüksek bir faizle borçlandık. Bir algı yönetimiyle karşı karşıyayız. Galatasaray'ın elinde kendine ait gayrimenkulü kalmadı maalesef. Bankalar Birliği borcundan Florya'dan bir avans alarak çıktık. Halbuki ilk senaryo böyle değildi; Sayın Başkan 'Mecidiyeköy'ü satacağım, oradan gelenle kapatacağım' demişti. Şu anda Galatasaray'ın ipotek veya teminat vereceği bir gayrimenkulü bile kalmadı.
doğru söyliyeni 9 köyden kovarlar
başlıktan da sn eşref abiyi kovmaya çalışanlar olduğu gibi
dursun bi şey sıkıyor sonra başka bi şey yapıyor yıllardır
erden abi floryayı biz yapalım iyi para kazanırız dedi yok dedi dursun efendi
sonra stadın yanına bi sürü bina yapacam çünkü GS yüzyılı fln diyor
hangi parayla yapacan diye soran yok
aynı zmn zarfında adnan polat çıkıp florya ve riva parasının %75iyle cimboma arsa alacaz falan diyor
klübü kim yönetiyor ve nasıl yönetiyor
bilen var mı??? dursunun tek hedefinin günü kurtarmak ve GSnin mal varlığını ederinin yarısına mütahitlere pazarlamak olduğunu bilmeyen kaldı mı acaba
he şampiyonuz o yüzden dursun iyi diyenler de var
Allah bu mantığın belasını versin
ifb mal o yüzden şampiyonuz
Dursun da klübün başındaki bir sivrisinekten ibarettir.
Keramettin anlatmış zaten onun mesajlarını oku@Alper Altun batıyor muyuz. Gerçekleri öğrenmek istiyorum
Mevcut mali yükün altına girmek bence de korkutucu, abartmış ama kastı bu, en ufak bir kırılmada maaş ödeyemeyecek noktaya gelebiliriz.
Faktöring eleştirisi için zaten bir şey demiyorum onun cevabını verdi gerçi Dursun 75 milyon dolarlık Gayrimenkul yatırımı yaptık onun için kısa vadeli faktöring borcumuz oluştu dedi kendisi. Mecidiyeköy projesi için çok net hatırlıyorum hep motor proje ifadesi kullanıldı. Buradan gelecek para ile Florya'nın GS'nin olmayan 40 dönümlük alanı alınacaktı Florya projesi ancak öyle hayata geçebilirdi hayata geçmesi Özbek'in vaadine göre tam 1 yıl gecikti buradan GS'nin 60 milyon dolar civarı ekstra zararı oldu.zamanında yarısını kapatacak demiş mecdiyeköy için
zaten lafın tamamına bakmak lazım tekrar borçlanıcaksan niye çıkıon demiş
floryadan avans alıp bank birliğinden çıkıp tekrar borçlanıyor fln. doğaçlama iş yapıon diyor dursuna ki haklı
Bu amatör şubelerin projesi bittiğinde senelik kaç para kazanırız tahmini. GS kafe filanda olacakFaktöring eleştirisi için zaten bir şey demiyorum onun cevabını verdi gerçi Dursun 75 milyon dolarlık Gayrimenkul yatırımı yaptık onun için kısa vadeli faktöring borcumuz oluştu dedi kendisi. Mecidiyeköy projesi için çok net hatırlıyorum hep motor proje ifadesi kullanıldı. Buradan gelecek para ile Florya'nın GS'nin olmayan 40 dönümlük alanı alınacaktı Florya projesi ancak öyle hayata geçebilirdi hayata geçmesi Özbek'in vaadine göre tam 1 yıl gecikti buradan GS'nin 60 milyon dolar civarı ekstra zararı oldu.
GS kafeyi görmek lazım orada durumu etkileyecek farklı durumlar olabilir. Aslantepe vadisi tamamen bittiğinde sadece ticari alanlardan 15 milyon dolara yakın bir kazanç olabilir. Lakin o proje öyle denildiği gibi 3 yılda bitme ihtimali bence yok eğer ekstra sponsorluk anlaşmaları imzalanıp direk inşaat maliyetini o sponsorlarla çözemezsek. Ben derim 5 sene başkası der 8 sene de tamamlanır. Bir ara rahmetli Mustafa Cengiz oraya tabela asmıştı spor salonu inşaatı diye kaç sene kaldı sadece o tabela yani umarım Aslantepe projesinin bittiğini görürüz.Bu amatör şubelerin projesi bittiğinde senelik kaç para kazanırız tahmini. GS kafe filanda olacak
Maddi açıdan güçlü adamlar bu toplara girmiyor çünkü.ula madem kotu durumumuz aday niye yok da tek secimle gidiyoruz mesela o yuzden zırvadan baska bir sey degil. Tek aday secime gidilen yerde yapilan muhafeletin hic bir gerçekliğini görmuyorum samimi değil.
Puma gelirlerini kırdırma kısmı ne kadar doğru? Faktöringe kırdırıldıysa bu zaten bahsedilen faktöring borcu olmuyor mu?Maddi açıdan güçlü adamlar bu toplara girmiyor çünkü.
Eşref H hayatında bu paraları yönetmemiş o yüzden bu paraların kontrolünü yapamamaktan çekinir.
Asıl mevcut durumun iyi olduğunu sanmak bir sanrı.
Hele faktöring borcunu aylar önce yazmıştım, kabul edilemez bir durum, bankalar %40tan faiz verirken gittik %60 faizle kredi aldık ve bunu BBden çıktıktan sonra yaptık, çıkmasaydın o zaman gidip borç kapatacağın parayı kullansaydın nakit ihtiyacın varsa, kime şov yapıyorsun.
Yetmedi Puma’dan gelecek geliri kırdırdık, bunca gelir varken bu topa giriyorlarsa yarın gelir kalemleri azalırsa mahvolucaz demektir.