Eşref Hamamcıoğlu: ”Şu anda Galatasaray'ın ipotek veya teminat vereceği bir gayrimenkulü kalmadı”

Kendisinde başkan olacak vasfı görmesem de iyi muhalefetlik yapıyor, başarıda ses çıkarmayanların aksine susmuyor.

Yeri geliyor takımın hakkını da savunuyor.

Puma gelirlerini kırdırma kısmı ne kadar doğru? Faktöringe kırdırıldıysa bu zaten bahsedilen faktöring borcu olmuyor mu?
Altunterim sıkmamıştır herhalde kırdırdı deyip.

İki tane kredi borcu var, bir tane değil.

Kırdırmasa da birşeyi değiştirmez birinde borcu sen ödersin diğerinde alacağın öder, günün sonunda para senin paran.

Sampiyon olamadığımız anda fener yuzyili başlar.
Tek Osimhen'in 100 milyon euroya satılması demek yükümlülüklerin -200 milyon euro azalması demek. Yüksek maaştan korkan adaylar sezon sonu zaten İcardi gidiyordu Osimhen ve bazı oyuncuları da satıp yerlerine ucuz oyuncular koyarak maaş bütçesini çok rahat 65-70 milyon seviyesine çekebiliyorlardı.

Tek Osimhen'in 100 milyon euroya satılması demek yükümlülüklerin -200 milyon euro azalması demek. Yüksek maaştan korkan adaylar sezon sonu zaten İcardi gidiyordu Osimhen ve bazı oyuncuları da satıp yerlerine ucuz oyuncular koyarak maaş bütçesini çok rahat 65-70 milyon seviyesine çekebiliyorlardı.
Kaliteli topçuları satip sınırsız parasi olan rakibinle rekabet edemez hale geleceksin iste. Senin futbol aklın yok ki ucuz adamlarla takim kurabilip basarili olabilesin. Clye gidersek ve kavukcu her yıl bedelli sermaye artisi ayarlayabilirse bu çark dönmeye devam eder yoksa sıkıntı.

Kaliteli topçuları satip sınırsız parasi olan rakibinle rekabet edemez hale geleceksin iste. Senin futbol aklın yok ki ucuz adamlarla takim kurabilip basarili olabilesin. Clye gidersek ve kavukcu her yıl bedelli sermaye artisi ayarlayabilirse bu çark dönmeye devam eder yoksa sıkıntı.
Muhalefet bundan rahatsız değil mi? Yani istediklerini yapabilecekleri bunun için bu seçimden sonra ellerinde ciddi satış potansiyeli olan oyuncular ve bunlardan ciddi bir bütçe ile futbol aklı ile ucuz adam alabilecekleri ve takım maaş bütçesini düşürebilecekleri bir dönemdi aslında Eşref H'nin bahsettiğinin aksine. Osimhen satışı örneği bunun için verdiğim bir örnekti.

Dursun batiracak bizi. Ondan yine spor direktör olarak Cenk Ergün ve birseyden anlamayan nepotizm kardesini getirecek 100 de 100.

Bazen sizi zor günler de beklese transferde parayı saçmak istersin

IMG_6136.webp

iddialı bir laf atıcam ortaya Erden Timur Dursun Özbek 1 dönem daha seçilsin diye içerde... bu da benim teorim,çatı aday olarak çıkıp alırdı başkanlığı mani oldular, görürsünüz yakında çıkacak içerden

iddialı bir laf atıcam ortaya Erden Timur Dursun Özbek 1 dönem daha seçilsin diye içerde... bu da benim teorim,çatı aday olarak çıkıp alırdı başkanlığı mani oldular, görürsünüz yakında çıkacak içerden
Aynı şeyi düşünüyorum.

İnlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY..

Muhalefet tarafi her zaman muhalefet etmek zorunda degil. Devlet yonetmiyorlar. Alt tarafi spor klubu veya isletmesi, her neyse. Basari varsa desteklemek te gerekir. Heee yok yalan, hile, hurda karistiriyorlar ise isin icine o zaman kanuna basvur.

galatasaray'ın maddi durumuna kafa yoracak değilim. koskoca adamlar ona göre hesabını yapsınlar.

İbrahim Hacıosmanoğlu okudum bir an, büyük küfür ettim. Üstat hakkını helal etsin.

Bunun gibilere kalsaydık şu an karagümrük gibi takılırdık ligde

Başıma bişey gelmeyecekse şunu düşünüyorum: malum osimhen de yaşlanacak yada formdan düşecek ve bi şekilde değeri ve piyasası düşecek. Bu, yaklaşık 100 mil euronun havaya uçması demek. Menejerlere para mı verilir, düzgün bir scout ekibi mi kurulur bilmem ama yeteneğinden şüphe duyulmayacak bir genç yada takımın diğer parçalarının desteğiyle osimhenin yüzde 75i katkısı olabilecek biri alınıp osimhen seneye elden çıkarılsa mantıklı olur bence.

Başıma bişey gelmeyecekse şunu düşünüyorum: malum osimhen de yaşlanacak yada formdan düşecek ve bi şekilde değeri ve piyasası düşecek. Bu, yaklaşık 100 mil euronun havaya uçması demek. Menejerlere para mı verilir, düzgün bir scout ekibi mi kurulur bilmem ama yeteneğinden şüphe duyulmayacak bir genç yada takımın diğer parçalarının desteğiyle osimhenin yüzde 75i katkısı olabilecek biri alınıp osimhen seneye elden çıkarılsa mantıklı olur bence.
Ah benim saf cenkim osimhen gidince bu takım hepten durur

Spouseref Bathhousemansson

senin sınıf arkadaşlarının karnı doysun diye amatör branşlara dünya kadar karşılıksız yatırım yapıyoz eşref amca napalım paf takımıyla mı çıkalım futbol maçlarına.

Geri
Üst Alt