Eşref Hamamcıoğlu, Yeni Divan Kurulu Başkanı Oldu

Mustafa Başkan bence seçime gitmemeli...Ne olacak ki hukuken hakkı...Aksi takdirde seçim ilanına giderse ki haftaya galiba seçim takvimini açıklayacak o zaman geri dönüşü olmaz bence belediyeyi yenemezsek seçim kararından caysın yoksa çok geç olabilir...

Camianın realiteleriyle hiç alakası olmayan bir mesaj daha.Gitmesin de liseciler iyice başını yesin sözünü tutmadı diye.Dursun yerine kendisi seçildiyse erken seçimin payı çok büyük.Sen İsmailenver misin hakikaten,onunla alakası olmayan mesajlar atıyorsun.

Camianın realiteleriyle hiç alakası olmayan bir mesaj daha.Gitmesin de liseciler iyice başını yesin sözünü tutmadı diye.Dursun yerine kendisi seçildiyse erken seçimin payı çok büyük.Sen İsmailenver misin hakikaten,onunla alakası olmayan mesajlar atıyorsun.
Ölene kadar ismailenver'im renktaş :)

Ben daha onun bir kere böyle entry girdiğini görmedim GS Sözlük'te,takip edebildiğim kadarıyla.
Şizofrene bağlatma da üstat :) ne diyeyim seçim emareleri menfi gelmeye başladı...Dursun Özbek seçilirse Can Topsakal'dan vazgeçmemiş yine listesine alacak bu benim için sonun başlangıcı alınacak bir risk değil...

Şizofrene bağlatma da üstat :) ne diyeyim seçim emareleri menfi gelmeye başladı...

İsmailenver realist,camianın içinden bir şeyleri bilen bir izlenim veriyordu.Şu Mustafa başkan seçime gitmesin onun yazacağı cinsten bir şey değil,5 yaşındaki çocuk bile bunun mümkün olmadığını biliyor.Adamın en büyük seçilme vaadi bu,lise tayfasından bile bunun için ona oy verenler oldu.Şimdi kalkacak seçim yok 3 sene buradayım diyecek öyle mi?Kusura bakma renktaş da buna kargalar bile güler.

İsmailenver realist,camianın içinden bir şeyleri bilen bir izlenim veriyordu.Şu Mustafa başkan seçime gitmesin onun yazacağı cinsten bir şey değil,5 yaşındaki çocuk bile bunun mümkün olmadığını biliyor.Adamın en büyük seçilme vaadi bu,lise tayfasından bile bunun için ona oy verenler oldu.Şimdi kalkacak seçim yok 3 sene buradayım diyecek öyle mi?Kusura bakma renktaş da buna kargalar bile güler.
Dursun Özbek seçilirse Can Topsakal'dan vazgeçmemiş yine listesine alacak bu benim için sonun başlangıcı alınacak bir risk değil...

Şampiyonluk gitti gibi florya ihalesi kötü geçti burak elmasla arası açıldı yönetimden verdiği fireler aleyhine çalışıyor Celal Açar gibi yoksa ne diye resmi siteden açıklama yapsın yönetim?

Burak Elmas,yellowfriday olayından beri pek aktif olmadı zaten.İngiltere'de falan o sıkıntı.İş en baştan beri Albayrak'taydı.Şampiyon oluruz,başkan kalır.

Geri
Üst Alt