Dayı eleştir yönetimi ama hala başkanlık kovalıyosan avucunu yalarsın o kadar yenildin hala akıllanmadın bak üzülerek gidersin buradan

Hamamcı Eşref, Hamamcı Eşref
transferlerim kayboldu bulamadım
London'a da gittim, Roma'ya da gittim
fiyatları arttırdım, alamadım

Böyle açık konuşup rakiplerin ağzına malzeme veren biri başkanımız olmamalı.

Sadece Dursun'a değil Elmas'a da son sandıklarda kaybettin. Orda da mı siyaset wardı Eşref rezili

kimin adamı bu arkadaş

dursun özbek'in kukla olduğu belli zaten, bu kadar ortaya salata edilip kuklacısı tarafından oynatılmayan bi adam sabır taşı olsa çatlar. adamın stadını türk polisini özel güvenlik gibi kullanıp bastılar orda bile çıkıp ne iki kelam edebildi ne de o zamanki başkan adayı gibi hukuk önünde hakkını arayabildi. herkese alttan alıp galatasaray'ın hakkını her yönden yediren biri işte, tek şansı okan buruk gibi bi camianın evladına denk düşmesi ve camianın ülke futbolunda, en azından kameralar arkasındaki hükmü.

eşref'in fikirlerinin çoğunu severim ama kendisini de çok sinsi ve içten pazarlıklı bulurum. mustafa cengiz gibi bi adama omuz atan herif galatasaray'la ilgili çok istiyosa sadece televizyonda filan konuşmalı, geçtim başkanlığı kurullara bile sokulmamalı.

Eşref gibi adamların dahi muhalefetinde maalesef haklı olabildiği bir Galatasaray, uçuruma doğru yuvarlanıyor demektir.

Sırf bundan dolayı bile mevcut yönetim ibra edilmemelidir, Dursun denen eleman evine gönderilmelidir.

Eşref Hamamcıoğlu: "Fenerbahçe maçı öncesi kamuoyu baskısı oluşturmak ve gündem yaratmak amacıyla önceden hazırlanmış komik bir tiyatro izledik." Artık yeni başkan Eşref başkan olur büyük ihtimalle.Ekibinin güçlü olması gerekli Erden başkan falan filan da olmalı.Seçime başka 1 aday çıkması zor bence..
Resim

Geri
Üst Alt